Joulu…

Taas alkaa lähestyä Joulu, tuo ihana juhla. Odotan jo malttamattomana… että se olisi ohi!

Ei saa ymmärtää väärin, nautin suunnattomasti siitä rauhallisesta tunnelmasta itse jouluna, kun saa vain olla läheisten kanssa ja nauttia.

Mutta ne joulun sivutuotteet: Samat saatanan joululaulut soi taas yli kuukauden, mainospostia on joka paikka täynnä ja Joulupukit jakaa lapsille karkkia kaupassa (miksei muuten aikuiset saa karkkia?). On kauhea kiire että ehtii tehdä joulusiivouksen ja laittaa kaikki jouluruuat. Ja kokoajan pitää olla niiiiin joulumielellä.

Joulukuun alusta alkaa kaupoissa olla ruuhkaa, äkäiset vanhemmat yrittävät selviytyä ostoksista itkevien lasten kanssa. Stressaantuneina yritetään keksiä mitä ihmettä sitä ostaisi lahjaksi sille Kyösti-Päivikille tai Irma-Amandalle. Välillä houkuttelee ajatus tehdä lahjat ihan itse…

No, tänä vuonna siihen ei tarvitse turvautua, nimittäin Metallisydämellä on teille valmiit lahjavinkit!

Omalle pikku kullannupulle ostetaan tietysti lasten kuntoilusetti. Oppiipa se Onni-Armas treenaamaan jo pienestä pitäen. Sukulaiskakaroille ostetaan vastaavasti kilokaupalla suklaata niin näyttää se oma huippuunsa treenattu kullannuppu hyvältä niiden läskipallojen vieressä sitten kevään sukujuhlissa.

Kaikki te onnettomat miehet, jotka epätoivoissanne mietitte mitä sille omalle rakkaalle vaimolle ostaisi lahjaksi, nyt tarkkana! Parhaiten osoitatte rakkautenne ostamalla vaimolle uuden imurin!

(Kannattaa kuitenkin jo kaupassa valmiiksi testata mikä malli sopii omaan käteen parhaiten, kaikkihan me tiedämme kuka sitä imuria tulee oikeasti käyttämään…)
Ja naisille vinkiksi, sille omalle aviomiehelle kannattaa ehdottomasti ostaa kivääri. Onhan se nyt jo vanha juttu ajaa kossupullon jälkeen se perhe pakkaseen kirveen kanssa, tosimies käyttää kivääriä! Yhteenkuuluvaisuuden tunnetta korostaa entisestään jos jokaiselle ostetaan oma kivääri.
Nyt kun lahjat on hankittu, tarvitaan enää se joulumieli. Laitetaanpa tähän vielä jouluaiheinen sarjakuva, jotta päästään kaikki oikein joulutunnelmaan! Muistakaahan kaikki ettei lapsille saa valehdella!!!

Ja jottei joulunodotus olisi niin ankeaa pistetään pystyyn pienimuotoinen arvonta tuomaan jännitystä ja iloa elämään. Arvottavana on tällä kertaa uusin Body-lehti.
Ja systeemi on sama kuin ennenkin, eli kommentoimalla tähän kirjoitukseen mitä tahansa (laittakaa vaikka joululahjatoiveitanne!), ansaitset arpalipun. Arpaliput isken pipoon torstaina ja arvon onnekkaan voittajan, jonka ilmoitan täällä blogissa perjantaina. Voittajalla on sitten viikonloppu aikaa ilmoittaa sähköpostitse osoite johon haluaa lehden postitettavan.
Onnea arvontaan!
Kommentit (18)
  1. Tässähän tuli kiteytettynä joulun sanoma.Kinkkua odotellessa voisin tuota lehteä lueskella.-jussi-

  2. Lehti olis kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *