Metallisydän
Metallisydän

Joulu…

Taas alkaa lähestyä Joulu, tuo ihana juhla. Odotan jo malttamattomana… että se olisi ohi!

Ei saa ymmärtää väärin, nautin suunnattomasti siitä rauhallisesta tunnelmasta itse jouluna, kun saa vain olla läheisten kanssa ja nauttia.

Mutta ne joulun sivutuotteet: Samat saatanan joululaulut soi taas yli kuukauden, mainospostia on joka paikka täynnä ja Joulupukit jakaa lapsille karkkia kaupassa (miksei muuten aikuiset saa karkkia?). On kauhea kiire että ehtii tehdä joulusiivouksen ja laittaa kaikki jouluruuat. Ja kokoajan pitää olla niiiiin joulumielellä.

Joulukuun alusta alkaa kaupoissa olla ruuhkaa, äkäiset vanhemmat yrittävät selviytyä ostoksista itkevien lasten kanssa. Stressaantuneina yritetään keksiä mitä ihmettä sitä ostaisi lahjaksi sille Kyösti-Päivikille tai Irma-Amandalle. Välillä houkuttelee ajatus tehdä lahjat ihan itse…

No, tänä vuonna siihen ei tarvitse turvautua, nimittäin Metallisydämellä on teille valmiit lahjavinkit!

Omalle pikku kullannupulle ostetaan tietysti lasten kuntoilusetti. Oppiipa se Onni-Armas treenaamaan jo pienestä pitäen. Sukulaiskakaroille ostetaan vastaavasti kilokaupalla suklaata niin näyttää se oma huippuunsa treenattu kullannuppu hyvältä niiden läskipallojen vieressä sitten kevään sukujuhlissa.

Kaikki te onnettomat miehet, jotka epätoivoissanne mietitte mitä sille omalle rakkaalle vaimolle ostaisi lahjaksi, nyt tarkkana! Parhaiten osoitatte rakkautenne ostamalla vaimolle uuden imurin!

(Kannattaa kuitenkin jo kaupassa valmiiksi testata mikä malli sopii omaan käteen parhaiten, kaikkihan me tiedämme kuka sitä imuria tulee oikeasti käyttämään…)
Ja naisille vinkiksi, sille omalle aviomiehelle kannattaa ehdottomasti ostaa kivääri. Onhan se nyt jo vanha juttu ajaa kossupullon jälkeen se perhe pakkaseen kirveen kanssa, tosimies käyttää kivääriä! Yhteenkuuluvaisuuden tunnetta korostaa entisestään jos jokaiselle ostetaan oma kivääri.
Nyt kun lahjat on hankittu, tarvitaan enää se joulumieli. Laitetaanpa tähän vielä jouluaiheinen sarjakuva, jotta päästään kaikki oikein joulutunnelmaan! Muistakaahan kaikki ettei lapsille saa valehdella!!!

Ja jottei joulunodotus olisi niin ankeaa pistetään pystyyn pienimuotoinen arvonta tuomaan jännitystä ja iloa elämään. Arvottavana on tällä kertaa uusin Body-lehti.
Ja systeemi on sama kuin ennenkin, eli kommentoimalla tähän kirjoitukseen mitä tahansa (laittakaa vaikka joululahjatoiveitanne!), ansaitset arpalipun. Arpaliput isken pipoon torstaina ja arvon onnekkaan voittajan, jonka ilmoitan täällä blogissa perjantaina. Voittajalla on sitten viikonloppu aikaa ilmoittaa sähköpostitse osoite johon haluaa lehden postitettavan.
Onnea arvontaan!

Kommentit (18)

 1. Jussi

  Tässähän tuli kiteytettynä joulun sanoma.Kinkkua odotellessa voisin tuota lehteä lueskella.-jussi-

 2. P

  Lehti olis kiva.

 3. Dexteri

  Tuo mies on kyllä vetäny tosi tehokkaita mömmöjä tai sitte sille on ihan karsea paskahätä, näkee silmistä.Siehän olet jo valmiiksi kivasti joulutunnelmissa (: Nyt vain odottelemaan, että saadaan saman verran lunta entä viimevuonna ja vuoden parhaita postauksia!Mie teen jouluni ihan rauhassa.. Kortit lähetän vain niille, jotka ovat oikeasti olleet hyviä minulle jos niillekkään. Saatan aivan yhtähyvin piirtää paintilla ja jysäyttää Email 😀 Idea on tärkein. Pakollisia ruokia ei ole laisinkaan, kaikki tehhään vain omaksi iloksi jne jne.. Ei saa takertua rutiineihin, kaikki tavallaan !

 4. Heidi

  Enpä usko, että tulis kovaa suosiota noilla lahjoilla 😉

 5. Hetukka

  Tämä hieman joulukammoinen ottikin taktisesti joukuuksi opiskelujen ja loman oheen töitä -> ei hössöttäviä sukulaisia, ei serkun kaiman kummin lapsia korvanjuuressa huutamassa. Oma rauha, punkku pullo, leffa ja karvakorvat jaloissa tuhisemassa <3

 6. Ape

  Joulunaika on hyvää aikaa käydä treenaamassa. Salilla ei oo yleensä juuri ketään ja treenin jälkeen voi sitten hyvällä omatunnolla syödä kilokaupalla jouluruokia.. Ei pitäs palautumisen kans olla ongelmia:)-Ape-

 7. Anonymous

  Lehteä ois kiva lukea iltasaduksi./syrjis

 8. wallju

  Hyvää Joulua.

 9. Pauli

  Treenit tekee joulun.

 10. Metallisydän

  Treenit kuuluu mulla oleellisena osana Jouluun. Täällä kerroin viimejoulun treeneistä: http://metallisydanblogi.blogspot.com/2009/12/joulunajan-treeneja-kuvina.htmlJouluna pitää myös käydä elokuvissa, kohtalaisen rauhallista on salissa…

 11. Anonymous

  Joulu muuttuu vuosi vuodelta vaan kaupallisemmaksi! Hyvä ruoka ja perhe ympärillä. Ehkä perheen pienimmille niitä paketteja sitten:)-N

 12. Eerika

  Saipahan taa päivän naurut tästä postauksesta :DD

 13. insensibility

  Taas sai nauraa kun näitä lukee. Sulla on sana hallussa :DKahvakuulaa mä toivoin vielä kuukaus sitten, mutta sain sen jo joten ei siitä oo joululahjatoiveeksi. Ehkä mä tarviin siivoojan.

 14. Anonymous

  Lupaan antaa lehden joululahjaksi seuraavalle 😉 Kierräty kunnian!!Japu

 15. Anonymous

  Kolmas kerta todensanoo.Kahtena päivän yrittänyt kommenttiä jättää mutta ei jostain syystä ole lähtenyt? Kinkkua sulatellessa olisi mukava lukea lehteä;)-jusba

 16. Anonymous

  Joulun odotukset!-Jef

 17. RS

  Joulua odotellessa, lehteä lukiessa:)

 18. Antti

  Minä toivon lahjaksi ensi vuodelle ison kasan lihaa luitteni ympärille :)Terveisin Alajärven treenari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.