Jos metsään tahdot mennä nyt, niin takuulla yllätyt…

Täällä sitä ollaan, keskellä metsää. Oltu maanantaista lähtien.

Kyseessä on työreissu, kesäleiri. Mukava ja kasvattava kokemus lapsille: puukiuas saunassa, ei televisiota, luontoa ja villieläimiä.

Julma villieläin, Simppa-Siili

Televisioiden ja pleikkareiden puuttuessa onkin pitänyt kehitellä kaikenlaista muuta puuhaa, kuten erilaisia pihapelejä ja toiminnallisia touhuja.

Eipä silti, minulle tämä taitaa olla kovempi koettelemus kuin lapsille. Kännykässä ei ole kunnon kenttää, joutuu aina kulkemaan pitkin pihaa löytääkseen sen verran kenttää että voi soittaa. Nettiin pääsemiseksi sama homma, voitte kuvitella että oli hauska näky kun kuljin pitkin pihaa läppäri kourassa nettiyhteyttä etsimässä. Löytyi onneksi lopulta…

Oman hankaluutensa hommaan tuo myös se, että normaaliin 6-8 salitreeniin viikossa tottunut kaljupää laitetaan keskelle metsää, eikä kuntosalia ole mailla halmeilla. Tämän olin toki tiedostanut jo etukäteen ja mukaan olikin varattu muutama kahvakuula pahimpia vieroitusoireita lievittämään.

Kolme päivää olisi vielä jäljellä ja sitten on leiri minun osaltani ohitse. Kyllähän tässä salin ja sivistyksen ohella on jo ikävä kotiinkin…

Kommentit (6)
 1. Millasel ohjelmal vedät tai moni jakoisella?

  1. Metallisydän
   25.7.2012, 17:26

   Treeniohjelma on pääasiassa nelijakoinen: rinta+hauis / jalat / olkapää+ojentaja / selkä+vatsa. Välillä tosin saatan yhdistää rinnan ja olkapään tai hauiksen ja ojentajan tms. Mitään tiettyä tarkkaa liike/sarjakohtaisesti määriteltyä ohjelmaa en noudata. Sarjamäärät, sarjojen pituudet ja erityistekniikat vaihtelevat treenikohtaisesti.

 2. Bodymaailman kuumin puheenaihe juuri nyt on tapaus Mr.Wilenus. Mitä luulet onko lyöty pökköä pesään ja isompaa vaihdetta you know vai onko kyseessä vaan kisadietin jälkeinen ahmimiskohtaus ts. sikabulkkia 10kg/kk. Natural or not? Pakkikselta linkkejähttp://forums.fitness.ee/uploads/monthly_07_2012/post-15035-0-99751700-1342605338.jpghttp://www.gym-tv.fi/index.php?viewkey=138f61cda703991069eaAika muhkea kondis. Ala sieki syömään jo hukkaat hyvvee aikaa tolla sixpack puuhelmi i want to look pretty for the girls kondiksella. 1kg/kk ja 12kk off season päälle niin saattaa sitä lihastakin tulla. Se että aina kiristellään keväästä lähelle syksyä on mun mielestä ihan ajan haaskausta ja se on pois kasvamisesta. Sulla on muijafrendi jo eli piparin saanti varmaa. Bulkkia päälle vaan ja lihatalkoot käyntiin! Jos sä pystyt puhtailla safkoilla vetämään suurimmaks osaks offilla, niin kondis pysyy yllättävän siistinä. Maltilla vaan ja pitkään. Muistele niitä aikoja kun rauta oli kevyttä, pumpit järkyttäviä, lihaspaineet ja vahva tukeva olo, niveliä ei kolota kun nestettä padissa jne. Aah se on off season! =)

  1. Metallisydän
   29.7.2012, 07:23

   No onhan tuossa Wilenius kerännyt aikamoiset massat lyhyellä aikataululla O.oItse en kyllä itseäni tuohon kuntoon vetäisi, mutta kaipa Wilenius tietää mitä tekee.Tuohon ”Natural or not?” kysymykseen en ota kantaa ja turhaa spekulointiahan se olisikin parin kuvan ja videon perusteella pelkästään ukon turpoamisen perusteella…”Sixpack puuhelmi i want to look pretty for the girls” -kondiksessa olen ihan sen takia että tässä kunnossa olo on niin pirun hyvä. Mutta kaipa tässä syksyllä jonkinlaista massakautta pitäisi aloitella, tosin hyvin maltillista ja nimenomaan pääosin puhtailla safkoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *