Jerry Ossi Porin Pulsilla

Jerry Ossi kiertää maata tällä hetkellä sponsorinsa Leaderin uuden Redram-tuotesarjan markkinointikiertueella. Keskiviikkona kiertue suuntautui Poriin. Jerry tuli tuon kiertueen yhteydessä Porin Energy Puls Wellness Centerille pitämään seminaarin ja vetämään esimekkitreenin. Tämä ei siis liittynyt noihin Redram-tuotteisiin millään tavalla.

Heti kun kuulin, että Jerry on Poriin tulossa, varasin itselleni keskiviikon vapaaksi että pääsen tuoretta ammattilaista tapaamaan. Olinkin Pulsilla hyvissä ajoin ja niin oli Jerrykin. Pitkät pätkät ehdittiin jutella kahdestaan niitä näitä ennen kuin seminaari alkoi.

Sitten alkoikin itse seminaari. Kuuntelijoita kertyi paikalle vajaa kaksikymmentä. Jerry kertoi laajasti omasta treenaamisestaan, treenitavoistaan, ruokavalioistaan, lisäravinteista ja kaikesta mitä vain kuuntelijoille tuli mieleen kysyä. Kysyä sai tosiaan mitä vaan mieleen juolahti ja Jerry vastaili. Seminaari oli todella hyvä ja tietoa tuli paljon. Ei kauheasti mitään uutta minulle, mutta kyllä sieltä joitakin vinkkejä käteen jäi.
Seminaarin jälkeen Jerry veteli halukkaille nimmareita julisteisiin ja lähti sitten vaihtamaan ylleen treenivaatteet. Jerry lupautui vetämään meille esimerkkitreeninä keskiraskaan käsitreenin.
Ensin Jerry lämmitteli ja venytteli huolella. Sitten alle muutama kevyt sarja ennen kovia työsarjoja.
Itse treenin Jerry teki supersarjoina, joissa ensin ojentaja ja sitten heti perään hauis. Ensimmäinen liikepari oli ranskalainen punnerrus / hauis käsipainoilla Scott-penkissä.

Pääsihän sitä joku laiheliini hiukan Jerryä auttamaankin… tai ainakin ojentamaan painot 🙂
Seuraava liikepari oli ojentajapunnerrus Smithissä vastaotteella / hauis alataljassa.
Sarjojen välillä Jerry ehti aina vastailla kysymyksiin ja antaa perusteltuja vinkkejä treenaamiseen.
Viimeisenä liikeparina Jerryllä oli ojentaja köydellä alataljassa istuen / hammer-hauiskääntö.
Treenin lopuksi tietysti kunnon poseeraukset ja ”kaveri”kuvat 🙂
Kiitos Jerrylle seminaarista ja esimerkkitreenistä!
 ja Pulsille mahdollisuudesta päästä paikalle!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *