Jeah, olympialaiset alkaa!

Ja harhaanjohtavan otsikon jälkeen pitänee kertoa totuus: en ole mitenkään kovin innokas penkkiurheilija. Telkkarista katson urheilua todella vähän. Joskus harvoin jos tulee jotain kehonrakennukseen liittyvää, on se tietenkin katsottava. Jokin vuosi sitten tullut HCBB oli kaikessa kökköydessään kivaa katsottavaa.

Lisäksi joskus tulee katsottua kamppailu-urheilua jos sattuu vahingossa ajautumaan sopivaan aikaan sopivalle kanavalle, melko harvoin näin tosin pääsee käymään osittain johten siitä, että telkkaria tulee yleensäkin katsottua äärimmäisen vähän ja näinollen kanavasurffailu jää todella vähiin…

Ja mitä näihin alkaviin olympialaisiin tulee, niin ehkä jääkiekkoa saatan jossakin vaiheessa erehtyä katsomaan jos Suomi pääse mitaleista taistelemaan. Tähän kaikkeen löytyy kuitenkin yksi poikkeus. Olen nimittäin Curling-fani.

Kuten monet muutkin suomalaiset, koin muutama vuosi sitten curling-herätyksen Uusipaavalniemen ja kumppaneiden huiman menestyksen myötä. Silloin tuli katsottua lähes kaikki Suomen curling-matsit. Kävinpä silloin jopa itse kokeilemassa miltä curlingin pelaaminen tuntuu ja kivaahan se oli, tosin omat määrämittaiset ei ihan osuneet nänniin kuten Uusipaavalniemen vastaavat ja kierteisistä heitoista jäi valitettavan usein kierteet puuttumaan, muuten olin tietenkin erinomainen curlaaja.

Nyt sitä sitten taas pääsee jännäämään telkkarista miten curlingissa käy. Suomella ei ilmeisesti ole joukkuetta olympialaisissa, mutta mitä siitä, kannustetaan sitten vaikka Ruotsia! Mitään hiihtoja tai mäkihyppyja en todellakaan viitsi katsoa, mutta curlingia olisi taas tarkoitus seurata tarkasti. Mahdankohan vihdoinkin jopa opetella tallentavan digiboksimme käytön, ettei vaan mene jänniä matseja ohi suun…
Tästä pääsee kokeilemaan millainen curling-mestari itse kukin oikein on!
Olihan tässä jotain arvontaakin… taisitte jo luulla että unohdin 😉 No enpä tietenkään unohtanut, vaan pipo oli taas täynnä nimilappuja ja nyt ovat voittajat selvillä.
Tarantinon CSI-jaksot voitti Elina
Proteiinipatukalla pääsee herkuttelemaan Santtu
Onnea voittajille! Laittakaahan osoitetietoja sähköpostiin metallisydan@ulvilalainen.com niin saadaan palkinnot matkaan!
Lisäksi bonusvoittona Kake The Great saa Protein shaken tällä kommentilla: ”Elikä sä oot mun idoli ja upee uros” Kake kun ei ollut osannut valita kumpaan arvontaan halusi osallistua, eikä nyt tuollaista kommenttia voi jättää huomiotta! Kake oli siis ainoa joka sai arpalipukkeen salaiseen ylläriarvontaan ja kaikenlisäksi meni ja voitti kyseisen arvonnan! Laitappa siis Kake sinäkin sähköpostia niin saadaan roteiinit parempiin suihin!
Kommentit (2)
  1. Prkl en voittanu taaskaan! 😀 Ja ruotsia ei kannusteta vaikka mikä ois, mutta miten ois vaikka KANADA!

  2. Metallisydän
    16.2.2010, 18:01

    Kyllä se joku kerta osuu kohdalle 🙂 Ja Kanada kuulostaa ihan hyvälle vaihtoehdolle… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *