Ja ennätykset jatkaa paukkumistaan! (mukana pari videota)

Vaikka uusien ennätysten tekeminen ei minulle se suurin tavoite salitreenissä olekaan, on se aina mahtava tunne kun ennätykset paukkuu. Ei siitä ole kuin vajaa pari viikkoa kun kirjoittelin juttua maastavedon ennätyskokeilusta, silloin ei 230 kiloa noussut polvia ylemmäs. Sen verran silloin sisuunnuin tuosta yrityksestä, että päätin lähteä puolitosissani hakemaan ihan oikeasti uutta ennätystulosta maastavetoon. Tällä kertaa se onnistui, uusi ennätystulos 235 kiloa on nyt tosiasia.

maastaveto

Vielä en kuitenkaan ole tyytyväinen. Maastaveto tuntuu nyt sen verran hyvältä, että kyllä sitä 250 kiloa kohti lähdetään tähtäämään. Mitään sen ihmeellisempää aikarajaa en projektille aseta, sillä paineita en aio tuosta ennätystavoittelusta itselleni ottaa. Lähdetään nyt vaan rauhallisesti hilaamaan tulosta ylöspäin ja jonain päivänä pääsen julkaisemaan videon 250 kilon nostosta, tällä kertaa nyt kuitenkin tuo 235 kiloa.

Maastaveto on yksi suosikkiliikkeitäni. Se on brutaali ja armoton liike, jossa tanko ei nouse, jos voimat ei riitä. Hyvin yksinkertaista. Siinä ei auta venkoilut tai riuhtomiset. Raskaasta maastavedosta saa tietynlaisen erilaisen hyvän fiiliksen kuin muista liikkeistä, sen armottomuudessa ja raskaudessa vaan yksinkertaisesti on mielestäni jotain hienoa. Tälläkin kerralla nautiskelin ennätyksen jälkeen vielä muutamalla tiukahkolla sarjalla hieman kevyemmällä painomäärällä.

Onhan noissa vielä tekniikassakin korjattavaa, mutta tästä se lähtee kulkemaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *