Metallisydän
Metallisydän

I’m Lastu. Nice to meet you!

(Yhteistyössä Lastu)

Käytän kännykkää jatkuvasti, varmaankin monella mittapuulla jopa liikaa. Puhelin on kourassa vessassa istuessa, kassajonossa seistessä ja sohvalla maatessa. Puhelin sisältää kaiken. Sillä pidän yhteyttä ystäviin, niin puheluiden ja veistien, kuin sosiaalisen mediankin kautta. Sillä hoidan työ- ja blogijuttuja sähköpostin ja kalenterin avulla. Puhelimen kamera on päivittäisessä käytössä, samoin musiikkisoitin. Koskaan minulla ei ole ollut puhelimessani erillisiä kuoria, osin siitä syystä, että koen ne hankaliksi puhelimen kulkiessa aina taskussa, osin siitä syystä että en ole koskaan löytänyt kuoria joista tykkäisin, ennen kuin nyt.

Lastu

Törmäsin netissä puusta valmistettaviin Lastu-kuoriin, jotka saivat minut kiinnostumaan. Ei siksi, että ne ovat ekologiset tai mitään muutakaan ituhippitouhua, vaan puhtaasti siksi, että ne ovat erilaiset, hienot. Tilauksen tehdessäni en kuitenkaan uskonut että todellisuudessa ne olisivat vielä hienommat kuin kuvissa, tykästyin niihin heti.

Tilasin kahdet kuoret, toiset tyylikkään savun harmaina (Smoky ash) ja toiset visakoivuisina (Curly Birch), joista jälkimmäisiin tilasin Metallisydän-logon kaiverrettuna.

Lastu Lastu Lastu

Kuori ei ole paksu ja kömpelö, kuten puiselta kuorelta voisi olettaa. Se on kevyt ja jämäkkä, asettuuu paikalleen helposti, mutta tiukasti ja kuoren takaosa todellakin tuntuu aidolta puulta (mitä se onkin). Värinä savunharmaa on tyylikäs, täytyy myöntää, että tykkään koivuisesta enemmän. Sen pinta on ikään kuin elävämmän näköinen. Kaiverrus on tarkkaa työtä ja tuntuu sormeen selvästi.

Lastu Lastu

Puhelimenani on Samsungin Galaxy S7 Edge ja olisi hölmöä pilata kyseinen puhelin olemattomilla räpellyskuorilla. Lastu-kuorista oikein huokuu laadukkuus ja ne sopivat erittäin hyvin S7:n kaveriksi tuomalla mukaan hieman lisää arvokkuutta. Uskallan rehellisesti suositella, Lastun valitessasi et tule pettymään.

Lastun nettisivut löytyvät TÄÄLTÄ

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.