Metallisydän
Metallisydän

Ikea-reissu voi ajaa parisuhteen kriisiin

Näin uutisoi Iltalehti keskiviikkona. ”Parisuhdeasiantuntijat myöntävät viimein faktan, joka ei yllätä yhtikäs ketään: reissu Ikeaan voi olla parisuhteesi viimeinen reissu.”

ikea
Alkuperäinen uutinen löytyy kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ

Parisuhdeasiantuntijat ja Wall Street Journalin toimittajat eivät selvästi ole seuranneet riittävän tarkasti Metallisydämen blogia, joka on tiedostanut tämän parisuhteen sudenkuopan jo jokin aika sitten ja laatinut miehille kattavan selviytymisoppaan Ikea-reissuja varten.

20140612_140910

Selviytymisopas kattaa paitsi pienet kikat itse Ikeassa, myös ennen reissua tehtävät valmistelut, joiden avulla mies kuin mies selviytyy Ikea-reissusta. Metallisydämen ohjeiden noudattaminen saattaa hyvinkin pelastaa parisuhteesi! Kannattaa käydä tutustumassa oppaaseen TÄSTÄ!
 
Uskalsi sitten lähteä sinne Ikeaan tai ei, vielä ehtii käyttää Metallisydämen blogin lukijoille tarkoitettua alennuskoodia Keskisen Kellon verkkokauppaan. Koodilla METALLISYDÄN saa huhtikuun loppuun asti 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.
Keskisen Kellosta löytyy paitsi valtavasti erilaisia kelloja, myös esimerkiksi sykemittareita tai Kalevala koruja. Oikeanlainen lahja sopivaan väliin saattaa pelastaa parisuhteen jopa epäonnistuneen Ikea-reissun jäljiltä…

keskisen kello

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.