Tää postaus on ihan perseestä

Se on ihan perseestä tää kevät. Lunta tulee joka toinen päivä, enemmän kuin joulukuussa ja lämmintä ei tuu lainkaan. Oikeastaan voi nyt jo sanoa että koko kesä tulee olemaan perseestä. Jos on lämmin, on liian lämmin. Jos ei oo lämmin, on liian kylmä. Ja jos kesällä sataa, se on perseestä – ja sataahan kesällä, tottakai.

Ne on perseestä nuo telkkariohjelmat. Pelkkiä uusintoja tulee koko ajan, tai sitten vanhojen hyvien sarjojen uusia versioita. Ne vasta perseestä onkin. Uus Bumtsibum oli ihan perseestä, eikä olis kannattanut tehdä uutta versiota Galdiaattoreistakaan, sanon sen jo etukäteen. Perseestä se tulee olemaan, sitäpaitsi siellä edes oo mitään muuta kuin julkkisten veljiä Gladiaattoreina. On Bullin veli ja Cheekin veli. Ja kenen veli se Minna Pajulahti nyt sitten onkin. Ihan perseestä kaikki veljet. Olis ollu edes ite Cheekki mukana niin ei oli ollu niin perseestä.
Ai niin ja ne meinaa tehdä uuden version Napakympistäkin. Ei hitto että se vasta perseestä onkin kun alkuperäinenkin oli, paitsi Kari Salmelainen, se ei ollu.

Jääkiekko tänä vuonna vasta perseestä onkin, vaikka nyt yksi USA-voitto tulikin. Aina se ei oo ollut. Esimerkiksi -95 jääkiekko ei ollu lainkaan perseestä, sillon oli Juti ja Tupu, Hupu ja Lupu. Sillon oli Den glider in ja tori täynnä porukkaa. Tänä vuonna ei ole, ja se on sen Leijonien valmentajan syy. Se on kaikkein perseimmästä. Sen syytä että Leijonat on tänä vuonna perseestä.

Tähän nyt ei kannattais mennä lainkaan, mutta hallitus vasta perseestä onkin. Huh huh, ne on ihan törkeen syvältä perseestä ihan kaikki, kuka hullu tollasia tyyppejä on edes äänestänyt? Perseestä kaikki äänestäjät. Sipilän syytä koko maahanmuuttokriisi, ihan perseestä että se Sipilä lupas majottaa niitä mamuja kotiinsa. Sen takia niitä nyt tulvii eurooppaan. Eikä Stubbi ja mikä se pullea poika on, nii Soini, ei ne oo yhtään parempia. Takinkääntäjiä koko porukka ja ihan perseestä. Niiden takia kohta koko Suomi on ihan perseestä.

Koitan nyt oikein miettiä että mikä ei olis perseestä… Ei paljon tuu mieleen. Lottovoitto ei olis perseestä, paitsi jos se osuis naapurille. Se vasta oliskin perseestä. Jos se taas osuis mulle, se olis naapurin mielestä perseestä.
Ei tässä maailmassa taida oikein mikään olla muuta kuin perseestä. Nii, että terveisiä perseestä vaan!

Kommentit (2)
  1. Kaikki todellaki on perseestä
    19.5.2017, 08:37

    Tänään pitäis olla lämmin päivä ja joutuu oleen koko päivän töissä – ihan perseestä siis. Ja uus Twin Peaks kausi on varmasti kans tosi perseestä, vaikka yhtään jaksoa ei oo vielä julkaistu.

  2. Huippu postaus 😀 Sai nauraa! 😀 Kuvastaa hyvin suomalaisten ajatusmaailmaa. Suurin osa ajattelee oikeasti noin asioista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *