Metallisydän
Metallisydän

Ihan paska talvi

Mä olen ennenkin valittanut talvista. Aiempina vuosina olen kitissyt lumesta, kylmyydestä ja kaikesta siitä ankeudesta mitä talvi tuo mukanaan. Olen aina ollut kesäihminen, nauttinut auringosta ja lämmöstä, jopa nurmikon leikkaaminen on mielestäni mukavaa puuhaa. Talven lumityöt taas on aiempina vuosina vituttaneet ankarasti, samoin pakkanen ja paleleminen. Tämä, kuten moni muukin asia on muuttunut parin viime vuoden aikana…

talvi

Tänä vuonna odotin kuumeisesti että päästäisiin Emilian kanssa pulkkamäkeen, tekemään lumienkeleitä, rakentamaan lumiukkoja tai jopa tekemään niitä lumitöitä. No pulkkailut ja lumiukot jäi suhteellisen vähiin ja pihaakin on kolailtu ainoastaan kerran.
Vaikka en mikään viherpiipertäjä olekaan ja ilmastunmuutos on lähinnä tuttu sana jostain Facebookin meemeistä, niin onhan tämä nyt surullista että Suomessa, jossa kuitenkin talvi vie suhteettoman suuren siivun vuodesta, pitää lähteä lappiin jotta pääsee lumiukkoja rakentamaan.

talvi

Aika aina muokkaa muistikuvista ruusuisempia kuin ne oikeasti olivatkaan, mutta kyllä minä ainakin muistan elävästi miten lapsena joka talvi peuhattiin lumihangessa ja rakenneltiin lumiukkoja, jopa lumilinnoja. Nyt olisin halunnut tarjota noita samoja puuhia Emilialle, mutta eihän tässä hitto vieköön tänä talvena muuta ole pystynyt tekemään kuin liukastelemaan jäisellä pihalla.

talvi

Vaikuttaa vahvasti siltä, että tämän talven laskettelutkin jää tähän yhteen kertaan, sen verran vaikutti hekkokuntoiselta tuo rinne. Ei se mikään ihme ole kun välillä on viitisen astetta plussaa ja sitten taas 20 astetta pakkasta, mutta lunta ei sada lainkaan. Ihan paska talvi.

talvi

Jos ei hiihtolomaa voi lumessa peuhaten viettää, voi sen käyttää myös nettishoppaillen. House of Brandonissa starttaa tänään Ystävämyynnit, jotka kestävät koko viikon. Luvassa on valtava määrä alennuksia, jotka kannattaa käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ(Mun kuvissa näkyvä Under Armour -huppari on tilattu House Of Brandonista)

Kommentit (1)

  1. Kuopion likka

    Voi kuule, tuleppa tänne Itä-Suomeen niin saat nauttia lumesta ja pakkasista oikein olan takaa 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.