Hyvästi tissihiki!

Blogissani on aina silloin tällöin kaupallisia yhteistöitä, eli postauksia jotka on toteutettu yhteistyössä jonkin tahon kanssa, joistakin saan jopa rahallisen korvauksen. Tämä ei ole sellainen postaus. Tässä postauksessa esittelen kaksi maailmaa mullistavaa tuotetta, joihon törmäsin nettiä selaillessani. Tämä ei siis ole maksettu mainos, vaikka sen sellaiseen ulkoasuun puenkin, huumorilla höystettynä.

Hyvästi tissihiki!

Nainen. Kammoksuttaako sinua kuumat kesäpäivät? Ahdistaako ajatus puristavista rintaliiveistä? Onko riesana ainainen tissihiki? Nyt voit huokaista helpotuksesta, vihdoin tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu, Tissipyyhe!

tissihiki

Tissipyyhe on kertakaikkiaan nerokas keksintö, joka vihdoin ratkaisee naisten ikiaikaisen tissihiki-ongelman – ja tekee sen tyylillä. Tissipyyhe on ikään kuin huivi, jonka molemmissa päissä on kuppi. Liina pujotetaan niskan takaa ja rinnat asetetaan kuppeihin. Yksinkertaista, mukavaa ja käytännöllistä!

Tissipyyhe paitsi tukee ja kannattelee rintoja, pitää ne samalla kuivana, onhan se valmistettu pehmeästä ja imukykyisestä frotee-kankaasta. Tissihielle voi siis heittää hyvästit!

Tissipyyhettä löytyy useassa eri koossa ja lukemattomissa eri kuoseissa. Sopiva väri löytyy varmasti niin uimarannalle, kaupungin vilinään, kotona löhöilyyn kuin erilaisiin edustustilaisuuksiinkin.

Nainen, mitä enää odotat? Tilaa omasi soittamalla numeroon 715517
.
Ja jotta ei kukaan pääsisi syyttämään seksistiseksi tai sovinistiksi, postauksen loppuun toinen nettilöytö, tällä kertaa miehille…

Kassit olalle!

Mies. Oletko aina tuntenut itsesi pieneksi miesten saunailloissa? Tuntuuko sinusta että muiden kassit on aina omiasi isommat? Haluaisitko että ihmiset kääntyisivät tuijottamaan kassejasi myös julkisilla paikoilla? Nyt siihen on mahdollisuus, tosimiehen kivespussi kiinnittää taatusti huomiota mihin ikinä menetkin!

Tästä lähtien ei muiden kassit näytä enää miltään kun läväytät saunaillan alkajaisiksi omat kassisi pöytään. Virallisissa kokouksissa kalpenee suurempienkin johtajien kasvot kun kaivat muistiinpanovälineet kivespussistasi. Ja mikä parasta, kadulla kassit olalla kulkiessasi kiinnität varmasti huomiota. Hanki omasi heti, soita 05135 13 ja säväytä kanssaeläjiäsi!

Kommentit (2)
  1. Eiks tuo ollu rintojen riippukeinu? 🤔

    1. Metallisydän
      8.8.2017, 00:04

      Onko se ton oikea nimi? 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *