Metallisydän
Metallisydän

Huoooh…

Tuli se sitten pitkästä aikaa vastaan minullekin, nimittäin paska treeni. Eilen oli jostain syystä väsynyt olo koko päivän. En tiedä mistä se johtui, mielestäni nukuin ihan hyvin edellisenä yönä mutta kuitenkin jotenkin oli väsynyt ja laiska olo.

No treenaamaan menin vaikka hiukan väsyttikin. Jo salille mennessä tuntui että tuleekohan tästä mitään ja edessä oli vielä jalkatreeni, joka on yleensäkin aika raskas… Yritin kuitenkin psyykata itseni kovaan treeniin. Homma alkoi kyykyllä ja kyllä se ihan ok kulki, painot ei tuntuneet sen painavammilta kuin muutenkaan, mutta jotenkin vaan laiskotti.

Kyykyn jälkeen siirryin suunnitellusti prässiin tekemään 50 toiston sarjoja. Ensimmäinen sarja kulki ihan hyvin, mutta toisen sarjan lopetin 40 toistoon ja samalla koko liikkeen. Ei vaan jaksanut kiinnostaa. Sama homma askelkyykyssä, kaksi sarjaa sai riittää. Ne kuitenkin vedin loppuun asti niin että taju meinasi lähteä molempien sarjojen lopuksi.

Loppuun loitonnukset, ojennukset ja koukistukset sekä pohkeet, kaikki hiukan puolella teholla. Sitten solkkuun nukkumaan ja lopuksi saunan kautta kotiin.

Kyllähän minä sen tiedän ettei homma mistään muusta ole kiinni kuin omasta päästäni. Vaikka ei niin kiinnostaisikaan, pystyn silti vetämään kunnon treenin kun niin päätän. Nyt vaan ei saatana kiinnostanut eikä jaksanut. Puolitehoinen treeni sitten tällä kertaa ja tänään kunnon sykkeellä seuraavaan treeniin! Perkele.

Illalla suuntasin elokuviin. Kävin katsomassa kehutun In Time -leffan.

Ei ollut turhaan kehuttu. Tykkäsin paljon. Elokuvan idea on loistava, jokaisella ihmisellä on tietty määrä elinaikaa ja sitä voi hankkia eri keinoilla lisää. Voi ansaita työllä, lainata tai vaikka varastaa. Elinaikaa käytetään myös valuuttana, kahvikuppi maksaa 4 minuuttia ja hotelliyö kuukauden. Rikkailla on elinaikaa tuhansia vuosia kun köyhät sinnittelevät tunnin kerrallaan. Kun aika loppuu, lähtee henki. Tätä systeemiä vastaan lähtee Justin Timberlaken esittämä päähenkilö kapinoimaan.

Mielellään tuon katsoi ja katsoo vielä joskus uudestaankin. Näyttelijäsuorituksetkin olivat kautta linjan hyviä. Muutaman hahmon taustoja olisi oinut mielestäni selventää enemmän ja olisihan ideasta voinut saada revittyä enemmänkin irti. Ei elokuva mitenkään mullistava ole, mutta hyvää viihdettä.

Tänään on pirteämpi päivä ja treenikin kulkee paremmin, senhän kertovat jo päivän sukatkin! 🙂

Kommentit (5)

 1. Matti

  On sulla ongelmat 😀 haha.. Tiedän kyllä ton tunteen, kun ”ei vaan kiinnosta paskaakaan”.Itse neljättä päivää kipeenä, ei oo tarvinnu treenata..

  1. Ile

   Tiukka kysymys kuuluu, millä nimellä kuvan mukainen kyykky kulkee teikäläisen reenipäivyrissä? Puolikyykky, kyykky, syväkyykky ja 90° kyykky kun tarkoittavat ihmisillä yleensä aivan mitä sattuu.Tuli vain mieleen, kun luin Frankie Fredericsin reeniohjelmaa. Teki joka toisessa kyykkyreeneissä kuulemma syväkyykkyä 90°:een 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *