Huippupalkinnot Facebook-arvonnassa, kohta arvotaan!

Metallisydän laittoi muutama päivä sitten käyntiin kaikkien aikojen Facebook-arvonnan, jollaista ei ole blogimaailmassa ennen nähty ja tuskin tullaan ihan heti näkemäänkään! Blogin Facebook-sivusta tykänneiden kesken arvotaan kaksi mahtavaa palkintoa, jotka sisältävät vaikka mitä huippumuodikkaista Six Deuce -trikoista markkinoiden laadukkaimpaan palautusjuomaan, House of Brandonin lahjakorttiin ja vaikka mitä muuta! Tsekkaa tietoa arvonnasta tarkemmin TÄÄLTÄ!

whaaat

Huima palkintokasa on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen arvotaan heti kun 3500 tykkääjän raja rikkoutuu. Se lähenee kovaa vauhtia ja menee rikki ihan lähipäivinä. Nyt onkin hyvä hetki tutustua tarkemmin tuon ensimmäisen palkintokasan sisältöön.

20150627_144429

Ensimmäisenä Six Deuce Finlandin lahjoittamat muodikkaat Six Deuce -trikoot, joita ilman kukaan ei voi väittää itseään vakavasti otettavaksi fitness-mimmiksi. Ja kyllä siinä miehenkin sali-uskottavuus nousee ihan uudelle tasolle kun nuo jalkaansa vetäisee, luulisin…

Six Deuce Fitness Series Red Six Deuce Fitness Series

Kannattaa tsekata Six Deucen sivuilta muutkin mallit, löytyy nimittäin aika upeita trikoita…
Kun uudet trikoot jalassa kyykky kulkee kuin unelma, on kovan treenin jälkeen paikallaan kunnon palautusjuoma. Onneksi palkintokasasta löytyy sellainenkin, eikä ihan mikä tahansa palkkari, vaan Manninen Nutraceuticals:n lahjoittama markkinoiden ylivoimaisesti laadukkain palautusjuoma, itsensä Marko Savolaisen omaan tinkimättömään tyyliinsä kehittämä AFTERZONE.

AFTERZONE

Lisää huippulaadukkaita lisäravinteita löytyy Mannisen verkkokaupasta, kannattaa käyttää hyödykseen myös Metallisydämen blogin lukijoille tarkoitettu alennuskoodi Metalheart15, jolla saa 15% alennuksen kaikista Manninen Nutraceuticals ja SUPERMASS Nutrition -tuotteista.
Kun treenipöksyt ja palkkarit on kuosissa, on treenin jälkeen hyvä vetää päälle jotain kesäisen tyylikästä. Ja mikäs sen parempi kuin valita itse uusia muodikkaita kuteita House of Brandonin laajasta valikoimasta. Sen mahdollistaa palkintokasasta löytyvä House of Brandonin lahjoittama 50 euron lahjakortti!

House of Brandon lahjakortti

House of Brandonin valikoimista löytyy niin halutut Drome-housut kuin aina yhtä muodikkaat Converset, Ray Banin aurinkolasit ja paljon paljon muuta! Käykäähän tsekkaamassa valikoimaa House of Brandonin nettisivuilta!

drome

Ja niiden House of Brandonista tilattujen muotikuteiden päälle mahtumisessa auttaa suuresti Fit4You:n lahjoittama tehokas Grenade-rasvanpolttaja.

Grenade

Niitä kun purkillisen napostelee menemään, sujahtaa ihonmyötäiset Drometkin jalkaan kuin vettä vaan!
Grenade-rasvanpolttajan lisäksi Fit4You halusi lahjoittaa ekaan palkintokasaan kaksi Ultimate Nutritionin t-paitaa ja kaksi Better Bodiesin sheikkeriä.

Ultimate Nutrition t-shirt Better Bodies shaker

Kannattaa tsekata myös Fit4You:n nettisivut, sieltä löytyy esimerkiksi valtava valikoima Gaspia ja Better Bodiesia, sillä Fit4You on yksi harvoista Gasp ja Better Bodies Premium Dealer -liikkeistä.
Siinä on melkoinen kasa tavaraa ja ne kaikki voit voittaa itsellesi niinkin helposti kuin tykkäämällä Metallisydämen Facebook-sivsta! Tämä paketti nimittäin arvotaan kaikkien sivusta tykänneiden kesken heti kun 3500 tykkääjää on kasassa! Eikä haittaa yhtään jos haluat jakaa kisaa tai kutsua myös kavereitasi tykkäämään!
TÄSTÄ pääset suoraan Metallisydämen Facebook-sivulle, onnea arvontaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *