Huh huh…

Taas on raskas työviikonloppu takana. Viikko sitten huokailin ihan samaa ja tämän viikonlopun pitikin olla helpompi, mutta niin siinä vaan kävi, että lauantain iltavuoro venyi yli kolmeen yöllä. Sunnuntaina menin puolen päivän aikaan töihin, joten sitä ennen ei edellisen yön jäljiltä jaksanut treenaamisia edes suunnitella. Kun sunnuntaina laahustin yhdentoista aikaan illalla kotiin, suuntasin saman tien suoraan punkkaan.

Viikonloppu meni siis töiden merkeissä ja treenit jäivät väliin. Maanantaina raahauduin aamulla väsyneenä ja innottomana salille. Portaita ylös kiivetessäni mietiskelin että mitäköhän järkeä tässä hommassa oikein on…

Mieli alkoi kuitenkin parantua kun pääsin salille tuttujen käsipainojen ääreen. Kun sain hiukan paikkoja liikkeelle ja lämmiteltyä lihaksia, alkoi homman mielekkyys taas muistua mieleen. Keho alkoi tuntua energiseltä ja hymy nousi huulille, tästä minä tykkään!

Treenaaminen on minulle paras keino rentoutua ja purkaa paineita. Vaikka salille mennessä olisikin mieli maassa, väsynyt tai muuten raskas olo, on sieltä lähtiessä aina hyvä mieli ja kevyt olo. Nautin ihan oikeasti treenaamisesta ja siitä, kun saa antaa kaikkensa saadakseen tehtyä vielä sen yhden sarjan tai yhden toiston. Treenin jälkeen olo on raukea ja keho väsynyt, mutta mieli kevyt ja virkeä.

Tälläkin kerralla lähtiessäni treenin jälkeen kohti työpaikkaa, oli minulla hymy naamalla. Tästä tulee hyvä viikko!

Kommentit (11)
  1. Moikka! Täytyy ekaks sanoa että sulla on hiton mielenkiintoinen ja inspiroiva blogi. Oon itekin kiinnostunut tosta Easy Dietistä, siksi mä kyselisin olisiko sulla vinkkiä mistä noita vois ostaa/tilaa halvalla? Sillä alussa linkkaamallasi sivulta ei ainakaan löytynyt.. eksyinköhän oikeaan mestaan.Kiitos ja hyvää kevättä!

  2. Metallisydän
    19.4.2011, 08:43

    Juu Fit4You:n verkkokaupasta niitä ei löydy vaikka itse liikkeessä niitä onkin myynnissä. En osaa sanoa mistä halvimmalla saa, mutta luontaistuotekaupoissa noita on myynnissä ja ainakin Manninen nutraseuticalsilla netissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *