Herkuttelijan taivas

Myönnetään se tässä nyt ihan alkuun, minä olen melkoinen herkuttelija. Herkkuhammasta kolottaa lähes päivittäin ja on ihan itsekurista kiinni miten siinä milloinkin käy. Useimmiten pystyn vastustamaan kiusausta, mutta ajoittain herkuttelunhimo voittaa ja löydän itseni kauha kädessä kaupan irtokarkkihyllyltä… Mutta nyt se on loppu!

Ai miksi se on loppu? Olenko aloittanut taas yhden päättömän dieetin? Olenko tehnyt karkiton kitukuukausi -lupauksen? Vai onko taustalla vielä jotain hullumpaa? Ei, mistään näistä ei ole kyse, olen löytänyt herkuttelijan taivaan…

Herkuttelijan harkittu taivas

Enää ei tarvitse lähteä kauppaan hypistelemään sipsipusseja tai kauhomaan irtokarkkeja, ne voi tilata kätevästi suoraan kotiin Maxikarkista.
Nyt moni lukija miettii, että ”Mitä ihmettä tuo fitness-bloggaaja tekee, hehkuttaa netissä toimivaa karkkikauppaa? Tosi fitnesstä, tosi terveellistä…” No keronpa teille salaisuuden, ei sen fitnessinkään ihan koko ajan tarvitse olla pelkkää parsakaalia ja pakarajumppaa. Aina välillä voi ottaa rennommin ja vaikka herkutella kilolla irtokarkkeja, kahdella pussillisella sipsejä ja kolmella rasiallisella suklaata…

No ei ehkä ihan kaikella kerralla, mutta pointti oli se, että ei elämän tarvitse ihan koko ajan olla pelkkää kituuttamista ja kaloreiden laskemista. Joulu on tulossa ja on ehkä aika ottaa hiukan rennommin…
Sitäpaitsi miettikääpä lukijat asiaa toiselta kantilta: Tehdessäni herkkutilausta netistä, minulla oli aikaa miettiä tilausta paljon tarkemmin kuin kaupassa kauha kädessä seisoessani, ei tule otettua ”vielä vähän noita ja vielä pari tollasta”, vaan ostokset tulee oikeasti mietittyä tarkkaan.
No nyt ne samat lukijat katsoo silmät pyöreinä kuvaa ja nauraa itsekseen, ”Vai mietittyä tarkkaan! Tuollainen kasa herkkuja! Ei ihme että kaljupäällä paidat kiristää kun ahtaa tollasia määriä herkkuja napaansa!” Uskokaa tai älkää, jokainen rasia ja jokainen pussi on harkittu paljon tarkemmin kuin kauppareissulla kärryyn heräteostoksena heitetty sipsipussi.
Ja se helppous. Nyt kun joulusuklaat on ostettu, ei tarvitse pujotella markettien jouluhelvetissä konvehtirasioista tappelemassa.

Sipsitkin on nyt jo joulun pyhiksi on valmiina koko perheelle ja osalle suvustakin. Mikäpä sen mukavampaa kuin tuijotella perheen kesken joulupiirrettyjä ja rouskutella sipsejä kinkkua odotellessa…

Entäs ne irtokarkit?

No pitäähän fitnessbloggarilla olla jotain naposteltavaa treeniohjeita blogiin yömyöhään kirjoitellessaan!

P.S. Koodilla METALLISYDÄN saa 10% alennusta ensimmäisesta ostoksesta Maxikarkin verkkokaupassa. Hyödynnä tarjous TÄSTÄ! (Koodin voi käyttää vain kerran / asiakas ja koodi on voimassa 30.11.2017 asti.)

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *