Herkkukokkinurkkaus

Tällä kertaa Metallisydämen keittiössä ei tehdä mitään bodarien dieettiruokia. Tällä kertaa keskitytään erittäin epäterveelliseen, paljon hiilaria sisältävään herkkujälkkäriin.

Tällä kerralla Metallisydämen kokkikerhossa väännetään köyhiä ritareita!
Ensin otetaan kippo, johon rikotaan yksi kananmuna, lorautetaan hiukkasen maitoa, heitetään ruokalusikalinen sokeria ja hyppysellinen vaniliinisokeria. Ainekset sekoitellaan hyvin.
Otetaan muutama pala paahtoleipää, jotka kostutetaan kunnolla aiemmin tehdyssä seoksessa. Kostutetut paahtoleivät paistetaan pannulla voissa mukavan kullanruskeiksi molemmilta puoliltaan. Parempaa tulee toki pullasiivuista mutta sellasia kun ei ollut saatavilla, jouduin tyytymään paahtoleipään…
Leipien päälle laitetaan mansikkasosetta ja kermavaahtoa.
Herkutellaan välittämättä suurista kalorimääristä.
Kommentit (7)
  1. Nami! Mää tykkää iten enemmän ranskanleipään (saako sitä edes enää?) tai paahtoleipään kuin pullaan tehtynä. Eikä tuommoisessa minisatsissa edes mitään huikita kalorimääriä tuu! Mukavaa kesäjatkoa sinnekin, on ainakin kelit kohdillaan! – Nadja

  2. insensibility
    14.7.2010, 11:05

    Tuli mieleen päiväkotiajat, kun kattelin Huvituttia (sitä ihme konsertti-laululeikki-tuttiritari-juttua, jos kukaan vielä muistaa) ja äiti paistoi näitä meille lapsille jälkkäriksi ^^ Meillä käytettiin vähän kuivahtaneita pitkosiivuja, äiti kun on leipuri ja noita jää aika useastikin yli. Päälle tosiaan kermistä ja hilloa/marjasosetta/sokeria, niin herkkuhetki on taattu!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *