Haluux munaa? Kovana, löysänä vai smoothiena?

Yhteistyössä Laitilan kanatarha
No mä ainakin haluun, joka muodossa! Syön melkoisen määrän kananmunia päivittäin, kuten kunnon bodarin pitääkin. Keitettyä kananmunaa aamupalalla, paistettua iltapalana ja onhan se kananmuna ravinnerikas ja terveellinen myös välipalana. Hivenen alkaa kuitenkin ottaa aivoon kananmunakennojen roudaaminen kaupasta kotiin ja erityisesti valkuaisten erotteleminen keltuaisista. Eihän kenenkään kolesteroliarvot kestä kymmenen keltuaisen syömistä päivässä…

kananmunia

Nyt voin kertoa jokaiselle munankäsittelyyn kyllästyneelle bodarille ja munahaukalle ilouutisen, enää ei tarvitse erotella niitä keltuaisia, joku on tehnyt sen sun puolesta! Kauppojen hyllyille on jokin aika sitten ilmestynyt Laitilan Proegg valkuaista. Yhdessä tetrassa on 15 kananmunan valkuaiset eikä yhtään keltuaista!

Laitilan proegg valkuainen

Nyt helpottuu iltamunakkaan teko. Ei tarvitse enää erotella, senkun rikkoo pari kananmunaa pannulle ja lorauttaa muutaman valkuaisen verran lisää suoraan tetrasta, hermot säilyy eikä mukana ole enää yhtään niin paljon munankuoriakaan : )

Laitila proegg eggo (2)

Laitila proegg eggo

Yhdessä tetrassa on siis 15 munan valkuaiset, eli yhden ison kennon verran. Helpottuu myös nuo kauppareissut kun ei tarvitse roudata munia kennokaupalla kotiin.
Ja kuten ostosteeveestä tuttu lausahdus kertoo, ei siinä vielä kaikki… Kun kerran vauhtiin pääsivät, päättivät Laitilassa laittaa valmiiksi eroteltujen valkuaisten lisäksi markkinoille kananmunan valkuaisesta valmistetun smoothienkin.

Laitila proegg protein smoothie

Laitilan Protein Smoothie sisältää 40 grammaa korkealuokkaista proteiinia eikä yhtään lisättyä sokeria. Helppo napata mukaan ihan mihin vaan ja hörppiä kun siltä tuntuu.
Omena-vanilja on raikkaana ja herkullisena kuin elementissään esimerkiksi kuntosalin karussa ympäristössä, antamassa energiaa ja ravintoa raskaan treenin ja taas kerran rikottujen ennätysten jälkeen ja tuomassa tuulahduksen lapsuuden mummolasta, omenapuun alta, keskelle tuota karua ja kolkkoa raudan kalsketta.

Laitila proegg protein smoothie

Laitila proegg protein smoothie

Mustikka-mustaherukka puolestaan on villinä ja vapaana omiaan lenkkipolulle mukaan otettavaksi ja nautittavaksi kesyttömän luonnon keskellä. Korkealla kallionkielekkeellä, koko maailman yläpuolella.

Laitila proegg protein smoothie

Laitila proegg protein smoothie

Laitilan Protein Smoothie, se on voittajien ja maailmanvalloittajien valinta!
Nappaa siis ihmeessä ensikerralla kaupasta mukaan myös Laitilan Protein Smoothie ja herkuttele, missä ja milloin vaan!

Kommentit (13)
 1. Hohoi.. ei mitään halpaa lystiä ostella noita purkkeja enemmälti, vaikka käteviä toki ovat. Jäinkin odottamaan kuuluisaa -10% alennusta kaikista Laitilan tuotteista kun mainitset kassalla sanan: ”Metallisydän”. Itse tyydyn erottelemaan keltuaiset ihan käsin, eikä mene kauaa kun sen osaa…hyviä reenejä 😛

  1. Metallisydän
   5.5.2015, 08:13

   Kokeile ihmeessä! Ei sitä tiedä millasen alennuksen se Prisman kassa sulle nappaa kun mainitset kassalla sanan Metallisydän 😀

 2. Meinasin melkein jo napatakin jollain kauppareissulla, mutta se hinta o_O ! Eli jatkan munanmussutusta tutuksi käyneellä tavalla, mä syön valkuaiset ja koira keltuaiset 🙂

  1. Metallisydän
   5.5.2015, 08:14

   En mä tiedä, mä vihaan valkuaisten erottelua ja oon kyllä hiukan valmis maksamaankin jos joku tekee sen mun puolesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *