Metallisydän
Metallisydän

Haastattelussa Marko SUPERMASSA Savolainen!

Metallisydän on aiemminkin päässyt haastattelemaan erinäisiä bodymaailman vaikuttajia, tällä kertaa haastateltavana on kuitenkin todellinen elävä legenda, juuri uuden omaa nimeään kantavan lisäravinnesarjan ilmoille pukannut Marko Supermassa Savolainen! Kysytäänpä mitä Markolle kuuluu…

10686765_335091363331079_3229084619211933181_n

Terve Marko!
Sun tuskin tarvii itseäsi sen kummemmin blogin lukijoille esitellä, uskon että kaikki tietävät kuka on kyseessä. Mutta kerroppa hieman siitä millä tavalla liityt Suomen laadukkaimpia lisäravinteita markkinoivaan Manninen Nutraceuticals:iin.

Mannisen kanssahan meillä on pitkä yhteinen historia. Anssi oli yksi ensimmäisiä sponsoreitani joskus vuonna 1996, kun hän toi Mega-Pro:ta maahan. Olen aina luottanut Anssiin lisäravinneasioissa, ja vaikka minulla oli joku aikaa sitten MASS:in kanssa soppari, niin kyllä rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että silloinkin meni Mannisen tuotteita : )

Rakas vaimoni Hanna on myös ollut Mannisella töissä viisi vuotta ja toimii tällä hetkellä yrityksen toimitusjohtajana. Itse siirryin sponsoriurheilijana MASS:ilta Manniselle loppuvuodesta 2013 ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että olen myös yksi Mannisen omistajista.

Jo jonkin aikaa on netissä kohistu itse Supermassan nimeä kantavasta lisäravinnesarjasta. Mistä lähti ajatus moiseen?

Alun perinhän minun piti tehdä MASS:in kanssa tuotteita, joita olin suunnitellut jo pitkään. Jälkeenpäin täytyy olla onnellinen, että se ei koskaan toteutunut, sillä en usko että MASS:in hinnoittelupolitiikalla olisin saanut tehdä noin täydellisiä tuotteita ja näin ollen ne eivät olisi olleet minun näköisiä tuotteita.

Itse ajatushan on muhinut jo vuosia, että olisi mukava saada tietynlaiset tuotteet, joissa olisi oikeasti toimivia aineita ja ennenkaikkea toimivia määriä, jotta ei tarvitsisi itse sekoitella juomia kymmenestä eri purkista.

Mitä tuotteita SUPERMASS Nutrition tuotesarja sisältää?

Tämän vuoden puolella tulee neljä tuotetta, ennen treeniä otettava PREZONE, treenin aikana otettava INTRAZONE, treenin jälkeen otettava AFTERZONE ja ateriankorvikevalmiste PRO-MEAL.

Mielestäni tärkein ajankohta lisäravinteiden käytölle on treenin ympärillä, siksi lähdin noista tuotteista liikkeelle. Se miksi PRO-MEAL:in otin myös tähän, on että olen aina ollut huono syömään ja tiedän myös, että kaltaisiani on paljon, jotka eivät saa syötyä tarpeeksi kaloreita tai elävät niin kiireistä elämää, että eivät ehdi aina tehdä terveellistä ateriaa itselleen. Tähänkään tarkoitukseen ei ole ollut markkinoilla tarpeeksi hyvää tuotetta, joka olisi terveellinen, hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen. Nyt se tulee : )

legend is back

Kerrohan hieman tuotteista. Ja ennen kaikkea, miten ne eroavat muista markkinoilla olevista tuotteista. Aloitetaan PREZONE:sta, mikä siitä tekee markkinoiden tehokkaimman treenilaturin?

Kaikista sarjan tuotteista voisi sanoa muutamalla sanalla: niissä on kaikki mitä tarvitset kyseisinä ajankohtina ja niitä on hyvät määrät. Markkinoilla olevista tuotteista puuttuu kaikista jotain tai määrät ovat liian pieniä, jotta niillä olisi vaikutusta. Jokainen voi itse verrata : )

(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)
(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)

Entä INTRAZONE, miten se eroaa muista intratuotteista?

Kts. vastaus ylhäällä : ) Myös sellaisia erikoisempia aineosia olen käyttänyt ZONE-tuotteissa, joita ei monikaan muu Suomessa käytä. Muutama mainitakseni: agmatiinisulfaatti, fosfatildyseriini ja l-ornitiini-l-aspartaatti.

(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)
(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)

Itse olen vuosia vannonut Manninen Nutraceuticals:n Anabolic Overdrive 2 -palkkarin nimeen, se eroaa ”peruspalkkarista” kuin yö päivästä. Oma palautumiseni kovista treeneistä tehostui isosti siirtyessäni käyttämään AOD2:ta. Miltä osin AFTERZONE eroaa AOD2:sta ja mikä tekee siitä markkinoiden parhaan palkkarin?

Molemmat ovat hyviä palautumisjuomia, AFTERZONE on koostumukseltaan lisäksi vielä monipuolisempi kuin AOD2. AFTERZONE:n hiilihydraattien määrä on nykytrendien mukaisesti jätetty suhteellisen vähäiseksi, siihen voi tarvittaessa lisätä hiilareita (OsmoPure).

AFTERZONE:n proteiini-aminohappopitoisuus on myös selvästi korkeampi kuin AOD2:ssa, samoin lisättyjen aminohappojen määrä. Myös muita ainesosia on lisätty, mitä ei AOD2:ssa ole, mm. vapaa HMB, trimetyyliglysiini ja probiootit.

(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)
(klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi)

SUPERMASS Nutrition – tuotesarjaan kuuluu myös ateriankorvike PROMEAL. Mitä PROMEAL sisältää?

PRO-MEAL on täydellinen ateriankorvike, helppo ja herkullinen vaihtoehto kokonaiselle aterialle. Se sisältää hiilarin lähteenä ainoastaan matalan glykeemisen indeksin omaavaa kauraa, runsaasti kuitua (8 %) sekä laadukasta maito- ja munaproteiinia. Hyvälaatuisina rasvanlähteinä on MCT-öljy kookosöljystä ja omega-3 pellavansiemenestä. Myös probiootit ovat mukana, kuten myös kattava vihannes- ja hedelmäsekoitus. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria ollenkaan.

Tuotesarjaan on tulossa myös muita tuotteita, uskallatko valottaa mitä muita tuotteita on vielä luvassa?

Liikesalaisuus ; ) Mutta sarjaa kasvatetaan joka vuosi usealla tuotteella ja paljon on jo hyviä ideoita, mitä kaikkea tullaan tekemään.

10450852_10152697026603550_5269519721106622421_n

Sinut tunnetaan periksiantamattomana ja kaikkensa peliin laittavana miehenä. Tuotesarjan kehittelyssä ei myöskään tingitty mistään. Kuinka rankka projekti tämä on ollut?

Kyllä se on henkisesti ollut aika rankka, koska olen niin perfektionisti ja jos jollekin jutulle nimeni annan, minun pitää pystyä seisomaan sen takana 100 %.

Kun haluaa täydellisen etiketin, maun ja ennen kaikkea sisällön, niin se ei ole mikään helppo projekti. Ja kun se pitäisi vielä saada järkevään hintaan, niin siinä on kysytty neuvottelutaitoja. Onneksi isä opetti minut hyväksi tinkaajaksi : )

Vaimolla on kyllä myös ollut minussa kestämistä, jopa tavallistakin enemmän ; )

IMG_243125291178760

Olet itse toiminut tuotesarjan koekaniinina ja käyttänyt tuotteita jo jonkin aikaa. Miten tuotteet ovat toimineet käytännössä?

Täytyy sanoa, että oman sarjan lisäksi minulla on ollut Manninen Nutraceuticalsin Pure-ATP ja MUSCLETOR käytössä… ja tulokset ovat yllättäneet jopa minutkin. Treeni kulkee, paino on noussut reilusti mutta kunto on pysynyt hyvänä.

SUPERMASS Nutrition tuotesarja lanseerataan isosti Nordic Fitness Expossa tänä viikonloppuna. Tullaanko tämän vuoden Nordic Fitness Expo muistamaan pelkästään siitä, vai tullaanko kilpalavalla näkemään jotain järisyttävämpää?

Onhan tuo lanseeraus ainutlaatuinen koko Fitness Epon historiassa, koskaan aikaisemmin mikään firma ei ole lanseerannut maailman parhaita lisäravinteita. Mutta toki lavalla nähdään mielenkiintoisia taisteluita SM-mitaleista ja tietenkin kirsikkana kakun päällä on ammattilaiskisat.

Manninen Nutraceuticals avasi uuden upean noutomyymälän, M-Storen, Ouluun Hyvinvointikeskus Figureen. M-Storesta löytyy valtava valikoima urheiluravinteita ja olet itse siellä sunnuntaisin neuvomassa urheiluravinne-asioissa ja antamassa treenivinkkejä. Mitä muuta Figuresta löytyy?

Hyvinvointikeskus Figuresta löytyy Oulun paras kuntosali Figure Fitclub, loistavat laitteet ja puitteet kaikinpuolin, kevytruokala FRESH, Tiina Jylhän kauneusklinikka The Look ja Fysioterapiakeskus FysioCenter. On hienoa olla mukana tässä kokonaisuudessa!

M-store

Entäs Supermassan omat kuulumiset, miten se treeni luistaa?

Treeni luistaa aina, jos ei luista niin laitetaan luistamaan ; ) Mutta nyt siis kulkee ja tällä hetkellä muutenkin kaikin puolin kuuluu hyvää, ukko on niin terve kuin tällä urheiluhistorialla voi olla, rakkauselämä kukoistaa (ainakin omasta mielestä ; )) ja nyt on mahdollisuus muutenkin tehdä paljon kaikkea lajiin liittyvää, kuten valmennusta ja tätä ravinnepuolta, eli erittäin hyvin menee tällä hetkellä : )

Pohdiskelit jokin aika sitten auto-asioita, joko se oikea on löytynyt?

Itse asiassa päädyin BMW X-6:seen, mutta vielä sitä ei ole hankittu. Saa nähdä milloin perheen pomo antaa luvan ; ) Siihen asti ajellaan Hondalla.

Lopuksi vielä se kaikkia faneja askarruttava kysymys, tullaanko Supermassa näkemään vielä kilpalavalla?

Ehdottomasti, itse asiassa ensi lauantaina klo 15 ; ) Paikka NFE Workshop-lava ja haastattelijana toimii Timo Kosonen.

Mutta totta puhuakseni, kyllä minulla sellainen tunne on, että pitäisi se viimeinen kisa vielä käydä. Mutta milloin, siitä ei ole vielä tietoa.

Kisakuva

Mahtavaa! Kiitos Marko haastattelusta! Millaisia terveisiä haluaisit lähettää Metallisydämen blogin lukijoille?

Kiitos Metalisydämelle hyvistä ja hauskoista blogeista : ) Lukijoille hyviä treenejä, treenatkaa kovaa ja pitäkää lähimmäisistä huolta! Nähdään Expossa!

Kommentit (4)

 1. Hyvä haastattelu

  Nice

  • Metallisydän

   🙂

 2. nvrmnd22

  ”Onhan tuo lanseeraus ainutlaatuinen koko Fitness Epon historiassa” huutonaurua 😀

 3. VIDEOO
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.