Metallisydän
Metallisydän

TB: Fuck fitness, welcome fatness! – toimiva vinkki tökkivään dieettiin

Pari vuotta sitten olin myös dieetillä ja silloinkin dieetti välillä tökki. Silloin en mussuttanut Omar-munkkeja kuten viime lauantaina, vaan keksin jotain muuta… Tässä siis pari vuotta sitten toimivaksi todettu vinkki tökkivään dieettiin! Fuck fitness, welcome fatness!
Jokainen dieetillä ollut tietää sen tunteen kun dieettiruuat tökkii, homma ei suju eikä kiinnosta ja tekee vaan mieli roskaruokaa. Tuossa tilanteessa voi yrittää sinnitellä väkisin eteenpäin, tai sitten tehdä asialle jotain.

fatness

Mulla tuo tilanne oli käsillä tällä viikolla. Ei kiinnostanut syödä dieettisafkaa, se ei vaan uponnut. Koko ajan teki mieli roskaruokaa, koko dieetti tuntui paskalta ja teki mieli lyödä hanskat tiskiin. Tiesin että voin jatkaa sinnittelemällä, mutta paska fiilis dieettiä kohtaan tulee jatkumaan suhteellisen pitkään. Sen sijaan päätin lyödä hommalle pisteen, unohtaa fitnessin pariksi tunniksi ja heittäytyä täysillä fatnessiin. Parsakaalit lensi siis nurkkaan ja Metallisydän paineli mäkkiin. Fatness, here I come!
Voitte kuvitella että kassatytöllä meinasi mennä kassakoneen napit sekaisin kun kerroin että tekee mieli pientä naposteltavaa ja tilasin 30 juustohampurilaista. Hetken kohittyään tyttö varmisti kuulleensa oikein, kolmekymmentä? Kyllä, vahvistin tilauksen ja maksoin ostokseni, hetken kuulemma saattaa kestää…

fatness

En jäänyt syömään pientä ateriaani mäkkiin, vaan hurautin kotiin ja kasasin hampurilaiset pöydälle… Melkoinen kasa niitä olikin.

fatness

Noin tunnin kuluttua kasasta oli kolme hampurilaista jäljellä ja ne kippasin surutta roskiin, kaikki herkutteluhalut ja himo roskaruokaan oli taas totaalisesti tuhottu pitkäksi aikaa ja seuraavana päivänä dieetti jatkui uudella innolla. Fitness, I’m back!
No okei, en mä oikeesti syöny melkein kolmeakymmentä juustohampurilaista, mutta olisin voinu syödä…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.