Fitnessurheilu gaala 2016 – kenelle meni pokaalit ja kunniakirjat?

Viikonloppuna pidettiin Lahden seurahuoneella Suomen ensimmäinen IFBB Finlandin järjestämä Fitnessurheilu gaala. Paikalla oli luonnollisesti Suomen fitness-maailman kirkkain kärki, mutta kenelle pokaalit ja kunniakirjat lopulta ojennettiin? (Kuvat Body-lehden galeriasta)

Fitnessistä kiinnostuneet saattoivat seurata gaalaa sosiaalisesta mediasta, sillä väliaikatietoja tippui eri kanavia pitkin tasaisesti gaalavieraiden päivittäessä omia sosiaalisen median tilejään tiuhaan tahtiin, jokainen omalla tyylillään…

Ruokailun ja puheiden jälkeen oli itse palkintojen ja kunniakirjojen jakamisen vuoro. Kenellekään tuskin tuli yllätyksenä Sofia Ruusila-Nousiaisen palkitseminen sekä vuoden fitnessurheilijana kuin vuoden naisfitnessurheilijanakin. Vuoden 2015 aikana Sofia ehti voittaa niin maailmanmestaruuden kuin oman sarjansa ja overall –kilpailun SM-kilpailussa sekä sai kaiken lisäksi vielä IFBB Pro Cardin, joten myös fitnessurheilu gaalan palkinnot menivät varmasti oikeaan osoitteeseen.

Vuoden miesfitnessurheilijan palkinnon pokkasi itselleen MM-kilpailussa kolmanneksi sijoittunut, SM-kilpailussa oman sarjansa ja overall –kisan voittanut ja keväällä EM-kilpailuissa viidenneksi sijoittunut Sherko Eliassi.

Vuoden Pro-kilpailija -palkinnon lunasti itselleen itseoikeutetusti Sara Back, joka muunmuassa voitti Pietarissa pidetyn Neva pro Bikini –kilpailun ja sijoittui toiseksi San Marino Pro Bikinissä.

Vuoden esikuvana palkittiin Jenni Levävaara, joka on muunmuassa esiintynyt tyylikkäästi fitness-lajeja edistäen julkisuudessa ja auttanut muita pääsemään hyvään kuntoon järkevillä keinolla.

Mittavasta elämäntyöstään fitness-urheilun parissa ja omasta kilpailu-urastaan, joka on motivoinut ja edelleen motivoi monia harjoittelemaan tuloksellisesti palkittiin Marko ”Supermassa” Savolainen IFBB Finlandin myöntämällä elämäntyö-palkinnolla.

Eikä mikään fitness-alan tapahtuma ole nykyisin mitään ilman Mika Nyyssölää palkintopokaali kourassa. Tällä kertaa Mika pokkasi sen BODY Awards -palkinnon netissä järjestetyn äänestetyksen tuloksena, jossa äänestettiin vuoden suosituinta fitnessurheilijaa ja kehonrakentajaa. Ei huono lisä kuluneen vuoden palkintokokoelmaan.

Edellä mainittujen lisäksi palkittiin Jutta Gustafsberg vuoden fitness-vaikuttajana, Pro Elite Team/Minna Pajulahti vuoden tiiminä, Ville Isola vuoden valmentajana, Pauliina Käiväräinen vuoden tuomarina ja Oona Ylitolonen vuoden fitness-juniorina.
Lisää upeita kuvia gaalasta ja sen upeista vieraista löytyy Body-lehden galleriasta

Kommentit (9)
  1. Millä perusteilla tuonne kutsuttiin? Mietin vain kun oli aika laidasta laitaan. 🙂

    1. Metallisydän
      1.2.2016, 22:37

      Ei mitään tietoa 🙂 Itsehän en tunnistanut puoliakaan kuvissa olleista 😀

  2. Millä perusteilla tuonne kutsuttiin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *