Metallisydän
Metallisydän

Fitness on vakava asia

Olen tässä pohtinut, että minkä ihmeen takia ihmiset kuvittelee että fitneksessä olisi jotain hauskaa. Ei siinä ole, fitness on vakava asia.

Hymy

Joo, kyllä siellä kilpalavalla hymyillään, siellä kuuluu hymyillä. Mutta se on kyllä ainoa paikka mihin se hymy kuuluu. Ja uskallan väittää että joillakin se lavahymykin on hieman väkinäinen ja luiskahtaa joskus helposti jopa irvistyksen puolelle…

Bullin lavahymy on legendaarinen

Treeni

Treeni on vakavaakin vakavampaa hommaa. Siinä ei paljon hymyillä kun viimeisillä voimilla väännetään toistoja tajunnan rajamailla. Ja juuri sitä se fitness puhtaimmillaan on, vakavaa vääntämistä hampaat irvessä toisto kerrallaan kohti tavoitetta. Jos siinä lähdetään hymyilemään kesken treenin, se vie kovassa treenissä tarvittavan tappofiiliksen ja kaiken uskottavuuden koko touhusta.

vakava

Ruoka

Fitness-ruoka ei ole naurun asia. Fitnessissä ruoka on polttoainetta eikä mitään muuta. Maku on täysin toissijainen juttu ja tärkeintä on ruuan ravintoarvot. Ei siinä paljon hymyilytä kun lautasella on kuivaa riisiä ja kanaa sekä kasa parsakaalia… Vai oletteko nähneet jonkun fitness-harrastajan joka on hymyillyt syödessään? Ette varmasti.

Aerobiset ja muu hömppä

Fitnessiin kuuluu paljon muutakin kuin pepputreeniä ja parsakaalia, vaikka sitä ei ehkä heti uskoisi. Fitnessiin kuuluu oleellisena osana aerobinen harjoittelu, mielellään mäkijuoksu tai portaiden tasajalkaa ylös hyppiminen. Se on kuulkaa vakava paikka kun keuhkoja polttaa, silmissä sumenee ja vielä pitäisi saada toisenkin lenkkarin nauhat sidottua!

Fitness on vakava asia

Muistakaa siis kaikki, ihan aloittelijasta kokeneeseen fitness-kilpailijaan suhtautua harrastukseenne ja elämäntapaanne sen vaatimalla vakavuudella. Hauskuus, ilo ja nauru kuuluu lapsille, fitness on vakava asia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.