Fitness-muodin A ja O – Opas oikeanlaiseen Fitness-pukeutumiseen

Ennen treenattiin Adidaksen kolmiraitaverkkareissa ja kauhtuneissa t-paidoissa ja samoissa kuteissa käytiin shoppailemassa treenin jälkeen. Miehillä sama meno taitaa jatkua edelleen, mitä nyt Adidakset on vaihtuneet Gaspeihin. Naisille muoti on aina ollut miehiä tärkeämpää ja nyt Fitneksen voittokulun aikana myös Fitness-muoti on saanut aivan uudet mittasuhteet. Jos oikeanlainen fitness-pukeutuminen on jollekin vielä hakusessa, tällä kertaa käydään läpi sen perusteet. Tämän tekstin luettuaisi osaat pukeutua Fitness-uskottavasti niin treeniin kuin vapaa-ajalle.

Lähdetään liikkeelle sieltä treenisalin puolelta

Ihan ensimmäiseksi unohdetaan kaappiin ne verkkarit, oikeastaan ne voidaan saman tien kantaa suoraan roskikseen, niille ei fitness-treeneissä ole mitään käyttöä. Treenikuteiden perusta on trendikkäissä treenitrikoissa, joiden ykköspaikkaa pitää sinnikkäästi edelleen hallussaan Better Bodies. Trikoiden ei tule olla tylsän yksiväriset, kuten muutama vuosi sitten, vaan mahdollisimman värikkäät ja mahdollisesti varustettuna näyttävillä printeillä.

fitness

Yhtä kaukana kuin kolmiraitaverkkareiden muodikkuudesta, ollaan myös siitä ajasta kun yhdet lenkkarit kävivät niin lenkille, treeniin, kauppareissuille kuin vapaa-ajallekin. Nykyisin joka tarkoitukseen on omat kenkänsä, samoin treenaamiseen. Treenikengiksi on kehitetty ihan omat fitness-lenkkaritkin, mutta jos mahdollista, trendikkäämpää on käyttää hieman korkeavartisempaa kenkää, kuten paini- tai nyrkkeilytossuja.
Yläosasta ei todellakaan löydy kauhtunutta t-paitaa, vaan ehdottomasti trendikäs treenitoppi, mielellään Better Bodies- merkkinen. Kaiken kruunaa NY-lippis ja vaatteiden sävyyn sopiva sheikkeri jota kuljettaa mukana ja hörppiä trendikkäästi intrajuomaa. Koruja saa olla ja tekokynnet on plussaa, mutta ei pakolliset.

Entäs se vapaa-ajan pukeutuminen?

Fitness-tiedostava vapaa-ajan pukeutuminen on jos mahdollista vielä haastavampaa kuin treenipukeutuminen. Ihan missä tahansa rytkyissä ei voi muodikas fitness-mimmi kaupungilla pyöriä.

fitness

Kuten treenipukeutumisessa, myös vapaa-ajan pukeutumisessa kaikki lähtee liikkeelle housuista. Housujen pitää olla ihonmyötäiset ja mielellään vaivalla hankittua kyykkypeppua ja reisien kaaria korostavat. Erityisen muodikkaat ovat Drome-housut, jotka istuvat ja näyttävät hyviltä treenatuissa jaloissa. Kengiksi käy joko kiilakorkoiset nilkkurit tai ne trendikkäät lenkkarit, jotka eivät käy juoksuun tai treenaamiseen.
Yläosana toimii ihonmyötäinen trikoopaita, joka tuo esiin kapean vyötärön ja muhkea takki, esimerkiksi Better Bodiesin Bomber-takki tai kuvassa näkyvä biker-tyylinen nahkatakki, jotka molemmat mukavasti korostavat hartioiden leveyttä ja vartalon tiimalasimallia.
Asua voi täydentää värisävyihin sopivalla huivilla tai erilaisilla rannekoruilla ja sormuksilla.

Mistä näitä fitness-kuteita sitten saa?

Trendikkäitä fitness-kuteita ei löydy prismoista tai cittareista. Fitness-uskottavuuteen kuuluu vahvasti fitness-uskottavat vaatemerkit, kuten esimerkiksi jo mainitsemani Better Bodies ja Drome, joita löytyy valtavat valikoimat esimerkiksi Fit4You-verkkokaupasta.
Heitä nyt ne verkkarit roskiin ja hyppää fitness-muodein aallonharjalle!

fitness

Kommentit (3)
  1. :DDDD eniten nauratti NY-lippis kohta, sävysävyyn sheikkeri sekä trendikäs intrajuoma.

  2. 😀 Kyllä se NY-lippiskin sopii myös ihan kaupungille. Ottaisin vielä sinnekkin varmuudeks sen sheikkerin kun tarvii niinQ prostkuu paljo. Tai jos ei nii sit joku BCAA-juoma kaupasta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *