Metallisydän
Metallisydän

Fitness-bloggarista on moneksi – Metallisydämen viikonloppu kuvina

Hyvää huomenta! On lauantai-aamu ja viikonloppu edessä! ja se alkaa mitä parhaiten, hymy huulilla. Tervetuloa uusi päivä!
Metalliprinsessa
Fitness-bloggarimme hieroo unihiekkaa silmistään ja köllöttelee jonkin aikaa pienen prinsessan vierellä sängyssä kuunnellen jokeltelua ja katsellen pienen ihmisen riemua uudesta päivästä. Prinsessan kädet heiluu ja hymy loistaa kasvoilla hänen kertoessa isilleen yön unistaan. Tuo pieni ilopilleri on kyllä vienyt isiltään sydämen aivan täysin.
Kun aamukuulumiset on juteltu, pyllyt pesty ja vaipat vaihdettu, startataan aamu herkullisella aamupalalla, isukki puddingilla, vauveli tissimaidolla.
20150119_220453
Aamupalan jälkeen toinen sankareistamme menee päiväunille ja toinen lähtee harrastamaan fitnessiä eli treenaamaan. Kaikki tietävät että naisfitness on pelkkää pepputreeniä, ja miesfitness penkkiä ja hauista. Niinpä meidänkin fitness-bloggarillamme on miesfitness-päivä…
20150307_095854
Treenikassissa lymyää valvova silmä, Ei Supermassan nähden voi löysäillä! Vai olisiko se sittenkin palkkari raskaan miesfitness-treenin päätteeksi…
20150224_084026
Kun treeni on treenattu, herkkupalkkarit nautiskeltu ja parit belfiet napattu, fitness-bloggarimme palaa kotiin rakaittensa luo. Siellä isiä jo odotellaan, päiväunet on nukuttu ja taas ollaan hymy huulilla.
20150303_185128
Mikäpä siinä on kotiin tullessa kun on tällainen vastaanotto.
Fitness-bloggarin viikonloppu ei ole tällä kertaa pelkkää fitnessiä ja jokeltelua, tänä viikonloppuna paiskitaan myös töitä. Ensimmäisenä laitetaan hiukan uutta lattiaa bloggarin vanhempien keittiön lattiaan ja herkutellaan bloggarin äidin laittamalla ruualla. Uudesta lattiasta tuli upea ja mummun lihapullat oli niin hyviä ettei niistä edes kuvaa ehtinyt ottaa… (fitness-bloggarimme äiti tietää bloggarin fitness-oikut ja oli lihapullien lisäksi keittänyt riisiä, paistanut kanaa ja tehnyt valtavasti salaattia. Söin silti myös lihapullia…)
S__3BF9
Viikonloppuun mahtuu myös hiukan erilaisia töitä, niitä fitness-töitä. Superhaaste-Matti kävi taas hakemassa hiukan lisää treenioppia ja tuntumaa selkälihaksiin. On se Matti vaan aikamoisen sinnikäs, ei lainkaan valittanut vaikka naama oli punaisena ja hiki lensi kun fitness-bloggari komensi…
20150307_112942
Välillä fitness-bloggarin on tehtävä töitä myös tietokoneella. Siihen on hyvää aikaa muun perheen mentyä nukkumaan. Koneen ääressä saattaakin hurahtaa pitkälle yöhön…
20150309_003813
Välillä tankataan hiukan superfoodsmoothieita, ai että on herkullista. Ei kyllä uskoisi terveelliseksi jos ei itse aineksia blenderiin latoisi… Tällä kertaa blenderiin päätyi banaania, mansikoita, proteiinijauhoa, raakakaakaonibsejä, goji-marjoja ja chian siemeniä sekä lorus maitoa. Ja ai että mitä herkkua tuli!

superfood

Vaikka viikonlopussa riittää monenlaista kivaa touhua ja tohinaa, treeniä, treeniohjausta ja niin fyysisiä kuin kirjallisiakin töitä, nauttii meidän fitness-bloggarimme kaikkein eniten tuosta isin hommasta ja prinsessan kanssa touhuamisesta. Se on jotain mitä edes kirjallisesti lahjakas ja sanavalmis bloggarimme ei osaa sanoin kuvailla. Isin pikkuinen prinsessa pitää kyllä huolen siitä ettei hymy isin huulilla ikinä hyydy.
20150308_205618

Kommentit (2)

  1. jarno ponkala

    Lapset nuo elämän suola ja murheen poistajat 😀
    Mulla on 2 pojan koltiaista 4 ja 6 niin vauhtia riittää ja niitä kysymyksiä mitä sieltä tulee heh hehe

  2. Metallisydän

    Niinpä 🙂 Kyllä tässä saa koko ajan olla itekin hymy korvissa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.