Fitness-bloggarin bloggausvälineet

Fitness-bloggaaminen ei ole ihan mitä tahansa harrastelua, se on vakavaa puuhaa. Moni tavis ehkä kuvittelee, että fitness-bloggaaminen on helppoa ja yksinkertaista, eikä siihen tarvita sen kummempaa välineistöä. Hah! Metsään meni! Fitness-bloggaaminen vaatii paneutumista ja panostamista, siihen on heittäydyttävä täysillä mukaan ja annettava kaikkensa. Eikä se suinkaan suju ilman kunnon välineistöä.

Tärkein väline fitness-bloggarille on luonnollisesti tietokone. Ilman sitä ei laajojen ja monitasoisten blogikirjoitusten kirjoittaminen onnistu. Useimpien fitness-bloggareiden tietokoneelta löytyy paitsi helppokäyttöinen videomuokkausohjelma treenivideoiden editointia varten, että tietysti Photoshop kuvien muokkaamista varten. Paitsi jos sattuu olemaan natu-bloggaaja kuten Metallisydän, joka ei kuviaan muokkaile (koska ei osaa…)

Läppäri

Aina ei voi tietokonetta kuljetella mukana vaikka kuinka olisi läppäristä kyse. Hankalaa se olisi kaikenmaailman mokkuloineen tai kännykästä jaettavine netteineen… Siksipä jokaisella vakavasti otettavalla fitness-bloggarilla on tabletti, jota kuljettaa mukana ja jolla tehdä postauksia erilaisilla reissuilla, kuten gaala-illallisilla ja treenileireillä.

Notepro

On kuitenkin tilanteita ja tilaisuuksia, joihin edes tablettia ei voi ottaa mukaan. Silloin fitness-bloggarin pelastaa laadukas älypuhelin, jolla onnistuu niin kuvien ja videoiden kuvaaminen ja editointi kuin blogipostausten laatiminenkin. Ilman aina mukana olevaa kännykkää jäisi myös useimpiin blogiin tuleviin kommentteihin vastaamatta. Kännykällä aktiivinen fitness-bloggari pitää ajan tasalla myös blogin Facebook- ja Instagram tilit.

S6 edge

Vaikka fitness-bloggarin upeassa älypuhelimessa on huipputason kamera, on jokaisella vakavasti otettavalla fitness-bloggarilla myös järjestelmäkamera, jolla voi ottaa lähes studiotasoisia kuvia parsakaaliannoksistaan. Myös Metallisydän harkitsee vakavasti uuden järjestelmäkameran hankkimista ja testissä onkin parhaillaan Canonin EOS 100D.

Canon

Nyt kun välineistö on kunnossa, voidaan seuraavassa tekstissä paneutua itse fitness-bloggaamisen saloihin… Lähiaikoina on luvassa Metallisydämen opas ”Näin luot menestyvän fitness-blogin” Pysykäähän kanavalla!

kamppeet

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *