Metallisydän
Metallisydän

FitFashion mainoskuvaukset – Behind the scenes!

FitFashion, tuo Suomen parhaiden fitness-bloggareiden keskittymä, pepputreenivinkkien ehtymätön lähde, raakakaakao-ohjeiden kultakaivos ja Suomen ehdoton blogiportaalien kunkku lyö ensivuoden alussa ilmoille sellaisen mainoskampanjan että kohta mummosikin vetää kotona rankkaa kuminauhajumppaa, osaa erottaa crossfitin kuntopiiristä, tietää mitä ovat SJMV ja spirulina sekä ennen kaikkea mikä on FitFashion!

FitFashion

Muutama FitFashionin huippubloggaajista sai jokin aika sitten kutsun saapua mainoskuvauksiin FItFashionin päämajaan, A-lehdille Helsinkiin. Jostain syystä (ilmeinen väärinkäsitys) oli Metallisydän yksi kutsutuista bloggaajista. Hyvin imarreltuna, mutta intoa puhkuen pakkasikin Metallisydän itsensä, perheensä ja treenikassinsa kukonlaulun aikaan autoon ja lähti köröttelemään kohti Helsinkiä.

20141208_081804

Silmät lupsuen ja energiajuomaa hörppien matka taittui ja aamukin valkeni kauniina ja sateisena. Navigaattorin viehkeän äänen opastamina kaarsimme A-lehtien hulppean palatsin pihaan, missä bongasinkin ensitöikseni yhden kuvauksiin kutsutuista huippubloggaajista pakkaavan kamppeitaan autoon. Röyhistin rintaani, olin saanut kutsun samoihin mainoskuvauksiin kaikkien tunteman Annan kanssa!
Metallisydämen silmät levisivät entisestään kun asteltiin aulaan. Vitsi mikä palatsi! Onneksi en ehtinyt kauaa pyöriskellä aulassa silmät pyöreinä kun meitä saapui vastaanottamaan FitFashionin aina niin iloinen ja positiivinen Inke, joka saatteli minut suoraan meikkaajan luokse. Samalla törmäsin jo toiseen kaikkien tuntemaan huippubloggariin, Monaan. Aavistukseni väärinkäsityksestä vahvistui, mitä ihmettä MINÄ tein täällä samoissa mainoskuvauksissa näiden huipputason bloggareiden kanssa? Päätin pitää suuni kiinni ja toivoa ettei kukaan muu huomaa tätä ilmiselvää kömmähdystä…
Ajatukseni palasivat itse asiaan kun meikkaus alkoi. Epäilin vahvasti mahtaako meikkaukseen varattu puolituntinen riittää tämän naaman fiksaamiseen kuvattavaan kuntoon. Minulle kuitenkin vakuutettiin että paitsi meikkaaja, myös A-lehtien photoshoppaaja on huippuammattilainen ja variksenpelättimestäkin saadaan tarvittaessa Mikko Leppilammen näköinen hurmuri.

20141208_111333

Kieltämättä hiukan alkoi tuossa vaiheessa olla jännäkakkaa housuissa. ei siksi että olisin pelännyt joutuvani juontamaan Tanssii Tätien Kanssa Show:ta, vaan siksi että ensimmäinen kertani ammattilaisvalokuvaajan edessä oli vääjäämättä lähestymässä…
Kohta sitä jo marssittiinkin käytävää pitkin kuvattavaksi. Jännitys kuitenkin katosi välittömästi kun näin kuvauspaikan. Kuvauspaikkana toimi nimittäin kuntosali, tuttujen ja turvallisten levytankojen ja käsipainojen keskellä tuli heti kotoisa olo.
Siinä sitä sitten kökötin erilaisissa asennoissa yrittäen hymyillä luontevasti (mahdotonta) ja kamera räpsyi. Välillä vaihdettiin asentoa ja välillä paitaa ja niin AD kuin kuvaajakin väittivät että jotkin kuvista olivat jopa onnistuneita…

20141208_113453

20141208_112822

20141208_113608

20141208_113621

Kuvausten jälkeen käytiin vielä yhdessä porukalla lounaalla ja sitten olikin jo aika lähteä suuntaamaan auton nokka jälleen kotia kohti, yhtä uutta kokemusta rikkaampana.
Ai niin, jälkikäteen mulle selvisi että kuvauksiin ei kutsuttu ainoastaan FitFashionin bloggaajien kirkkainta kärkeä, vaan bloggaajia mahdollisimman laaja-alaisesti. Se selittikin sen miksi myös minä olin kutsuttujen joukossa, pitihän jonkun edustaa myös sitä häntäpäätä : D
No joka tapauksessa nyt on taas hiukan sitä kuuluisaa jännäkakkaa housuissa valmista lopputulosta ja mainoskampanjan alkua odotellessa…

Kommentit (11)

 1. Annika Vainio

  Aivan huippua, paljon onnea, olet tehnyt selvästi huikean vaikutuksen.
  Kohta sä kerkee töissäkään käydä ku pitää vaan bloggailla.
  Pieni näppäily- tai sitten asiavirhe oli päässyt tekstiisi, kannattaa korjata mahdollisimman pian: SÄ peset mennen tullen Mikko ”lipevä Babyface” Leppilammen :D. Vai mitä mieltä muut naislukijat tai sun puolisos ovat?
  Emilialle oikein lämpöiset onnittelut ihanasta nimestä.

  • Essi

   Joo näin 21-vuotiaana naisena voin kans sanoa, että sun ulkonäkös miellyttää sata kertaa enemmän ku kukaan Leppilampi tms. 😀

  • Metallisydän

   Kiitos kehuista 🙂
   Onhan tää bloggaaminen kivaa, mutta kyllä mä tykkään mun oikeesta työstä silti enemmän 🙂
   Emilia kiittää 🙂

 2. Janika

  Ollaanpas sitä nyt turhan vaatimattomia! Onhan sulla yksi parhaista blogeista!

  • Metallisydän

   Kiitos 🙂 Kiva että jaksatte lukea mun jorinoita 🙂

 3. sara

  Hahah, ei voi kyllä päivät paremmin alkaa kuin sun tekstejä lukemalla. Heti piristyi kummasti ja aurinkokin alkoi paistaa!
  Onnittelut Leppilampi!

  • Metallisydän

   Kiitos kehuista 🙂

 4. Outi Karita

  No kuuluthan sä huippibloggaajiin, ainakin mun listoilla ja onhan se hyvä että oli tää länsirannikko edustettuna myös 😀

  • Metallisydän

   Kiitos kehuista 🙂

 5. Pekka

  Älä ollenkaan vähättele omaa blogiasi! Se on paikkansa ansainnut ainakin omassa blogilistassani. Kuten itsekin sanoit jossain kirjoituksessa: tuot esille jotain muuta kuin ainaisia vihersmoothieita ja raakasuklaaohjeita.

  • Metallisydän

   Kyllähän mä oikeesti teidän ettei mikään muu blogi vedä mulle vertoja, kunhan esitän vaatimatonta 😉 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.