FitClub Finlandin syksy, lisää Mannisen aletuotteita ja Metallisydän arvonnan tulos!

Syksy on tullut ja arkeen on palattu. Samalla on aika myös palata harrastusten pariin tai aloittaa uusia. Kesällä niin autiot kuntosalitkin alkavat taas kansoittua kun helteiden jälkeen hikoilu salitreenin parissa alkaa taas kiinnostaa ja uuden urheilullisen elämän aloittaminen houkuttaa. Aina ei kuitenkaan tiedä mitä siellä salilla tekisi… Uuden tai kesätauon jälkeen uudelleen käynnistettävän harrastuksen kanssa ei tarvitse olla yksin, FitClub Finland tarjoaa monenlaista apua salitreenin tueksi.
FitClub Finlandin nettisivuilta löytyy kattavat ja monipuoliset liikepankit havainnollistavine videoineen eri lihasryhmille. Nyt saat FitClub Finlandin sivuille rekisteröitymällä vatsalihaspankin veloituksetta käyttöösi!

Vatsalihaspankki

FCF:n valikoimista löytyy monia erinomaisia verkkovalmennuksia aina Marko Savolaisen kuuluisasta käsien kasvattamiseen keskittyvästä ARMAcademysta aina yhtä positiivisen Jenni Levävaaran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kevyempään elämään tähtäävään Kunnossa -valmennukseen. Ja löytyyhän verkkovalmennuksista myös naisille suunnattu pakarakimara, ohjeet kotitreeniin ja kehonhuolto-opas, joka on syyskuun ajan tarjolla alennettuun hintaan.

kehonhuolto

Luonnollisesti FCF:ltä löytyvät myös asiantuntevat PT-palvelut valmennuksineen, treeniohjelmineen, ruokavalioineen ja ohjattuine treeneineen.
 
Syksyn kuntoilun ja salitreenin tueksi parhaat lisäravinteet löytyy luonnollisesti Manninen Nutraceuticals:lta, joka muuten uudistuu M-Nutritioniksi syksyn aikana. Nyt onkin ainutlaatuinen tilaisuus hankkia huippulaadukkaita lisäravinteita reilusti alennettuun hintaan, vanhalla logolla varustetut purnukat kun myydään varastosta reilulla alennuksella pois uusien tieltä. Esimerkiksi omat suosikkini, palautusjuomien kuningas Anabolic Overdrive 2 ja aminohappotuotteiden kuningatar EAA+ saatavilla huokeasti niin kauan kuin varastoa riittää… Ja onhan siellä muitakin huipputuotteita alennettuna, kannattaa kurkata!

Manninen

 

Ja sitten siihen kaikkien odottamaan arvontaan… Metallisydän esineellisti itsensä ja hankki Satakunnan Brändituotteesta mahtavia Metallisydän-tuotteita. Tuotteita ei tehty myyntiin, vaan ainoastaan yksittäiskappaleita omaan käyttöön. Yleisön pyynnöstä arvottavaksi laitettiin kuitenkin yksi Metallisydän-lippalakki ja yksi pipo. Nämä upeat ja uniikit päähineet voitti itselleen Nina Liiri! Onnea voittajalle!

20150814_092733

Kommentit (4)
 1. Blogistani Askeleita löytyisi blogihaaste ;).

  1. Metallisydän
   6.9.2015, 10:42

   Haaste vastaanotettu!

 2. Miten pitkään nuo tarjoukset on voimassa, onko tietoa? =)

  1. Metallisydän
   6.9.2015, 16:00

   Niin kauan kuin noita vanhanmallisia purkkeja on jäljellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *