Metallisydän
Metallisydän

Fit4You

Huomasin tässä yhtenä päivänä että urheiluravinteiden ja treenivaatteiden erikoisliike Fit4You:n verkkosivut ovat uusiutuneet.

Fit4You

Pyöriessäni noilla uusituilla nettisivuilla osuin osioon jossa Fit4You:n omistaja Heidi kertoo yrityksen syntyhistoriaa. Hymy huulilla luin Heidin kertomuksen ja nyt kerron omani, Porilaisen kuntosalitreenaajan näkökulman asiaan : )

Oli vuosi 2007, minulla oli salitreeniä takana jo useita vuosia. Lisäravinnesysteemit kiinnostivat valtavasti ja palkkari ja lisäproteiinit olivat jo tuttuja, maustamatonta heraproteiinia tilattiin kaverin kanssa netin kautta isoja määriä. Treenivaatteetkin kiinnostivat, mutta ei niitä kokeilematta uskaltanut netistä tilata ja lähin Gasp-vaatteita myyvä liike oli yli 100 kilometrin päässä. Olikin todella iloinen uutinen että Poriin oltiin avaamassa UFS:n liikettä!

Vesi kielellä odotettiin liikkeen avautumista ja kun se aukesi, aukesi myös taivas: tarjolla oli valtava määrä lisäravinteita ja treenivaatteita ja tarvikkeita. Hyllystä sai niin maustamatonta kuin maustettuakin heraa. Lisäksi tarjolla oli erikoistuotteita kuten esimerkiksi kreatiinipuryvaattia. Ja ne Gaspin ja Better Bodiesin treenivaatteet…

Sen lisäksi että valikoima oli laajempi kuin olin uskaltanut odottaakaan, oli palvelu liikkeessä alusta asti todella hyvää ja henkilökunta liikkeen omistajan Heidin johdolla asiantuntevaa ja ystävällistä. Minusta tuli ensimmäisestä kerrasta alkaen liikkeen vakioasiakas.

UFS Pori

Parin vuoden päästä valikoima laajeni entisestään kun liike irtautui UFS-ketjusta ja otti käyttöön nimen Fit4You. Nyt aukesi lisäravinnepuoli entisestään kun hyllystä alkoi löytyä lisäravinteita todella laajalla skaalalla, ja mikä parasta, Heidi oli aina valmis tilaamaan haluamaani lisäravinnetta hyllyyn. Ensimmäiset Anabolic Overdrivet olen aikoinaan Fit4You:sta ostanut. Sama koski treenivaatteita, jos ei sopivaa mallia tai kokoa löytynyt, se tilattiin, ja parin päivän päästä puhelin pirahti kun kaipaamani tuote oli saapunut.

45857_146455288722254_4061464_n

Fit4You:sta muodostui paikka jossa poikkesin lähes viikottain, vaikka en olisi tarvinnut mitään, kävin vaan juttelemassa mukavia ja usein hyvän mielen lisäksi mukaan tarttui vähintäänkin proteiinipatukka.

Fit4You oli myös yksi ensimmäisistä liikkeistä Suomessa joka otti valikoimiinsa Ecko MMA -vaatteet. Ennen Porissa ei ollut yhtään liikettä mistä olisi saanut lisäravinteita saati treenivaatteita, nyt Porissa oli liike josta sai paitsi lisärvinteita laidasta laitaan, myös alan kuumimmat uutuudet, yhtenä harvoista liikkeistä tuohon aikaan Suomessa.

45857_146455282055588_3336730_n

Vaikka Heidi on sittemmin luopunut kivijalkamyymälästä, on Fit4You:n taustalla sama aito ja ystävällinen asiakaspalvelija. Edelleen Fit4You:sta löytyy laaja valikoima lisäravinteita ja treenivaatteita. Valikoimissa on niin Gaspin hupparit kuin vasta markkinoille tulleet Six Deuce -treenihousut, taas ensimmäisten joukossa Suomessa. Edelleen jos kaipaan jotain tiettyä tuotetta, tiedän että voin luottaa Heidin sen minulle tilaavan. Ainoa mitä kaipaan, on leppoisa jutustelu treenaamisesta tai ihan arkipäivän asioista shoppailun lomassa.

Käykäähän tsekkaamassa Fit4You:n uusitut nettisivut : )

Kommentit (3)

 1. Jari

  Olen muutaman kerran tilannut kyseisestä firmasta tavaraa ja ihan kympin palvelua olen saanut minäkin. Suosittelen!

 2. Nimetön

  Aivan paskalaatuista kamaa !! En suositte kenellekkään.

  • Metallisydän

   Kiitos asiapitoisesta ja perustellusta kommentistasi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.