Fast Pro Series, osa 3 – testailut jatkuu

Ihan hyvin tuntui keho palautuneen tiistain kahdesta treenistä. Jalat on tukossa ja lihakset hellinä kuten kuuluukin, käsissä taas ei tunnu juuri mitään, ehkä pientä kivistystä, mutta käsitreeni olikin kevyehkö. Ihan hyvin tuntuu keho palautuvan treeneistä, mutta palautuukos e paremmin kuin aiemmilla palkkareillani, todella vaikea sanoa.
Tänään heräilin yövuoron jälkeisiltä kuuden tunnin unilta kolmen aikaan, söin aamupalan, join laturin ja suuntasin salille selkätreeniin. Alkuun tuntui väsymys painavan kohtalaisen paljon, mutta lämmittelyjen jälkeen alkoi treeni luistaa. Ohjelmassa oli erilaisia leuanvetoja, kulmasoutua sekä tangolla että käsipainolla ja loppuun hiukan taljoja.

Mitään erityisen kovaa draivia ei ollut, mutta ainakaan väsy ei liiemmin painanut. Laturi ei selvästikään anna yhtä kovaa buustia heti ruuan päälle otettuna, vaan toimii paremmin tyhjempään vatsaan otettuna. Vapaapäivinä otankin laturin pari tuntia ruuan jälkeen ja teho on selvästi voimakkaampi.

Ennen yövuorojen alkamista kävin myös kaupassa hakemassa ruokatarvikkeita. Sen verran hataraksi menee jo ennestään hatara pää yövuorojen aikana, että on parempi kun kaikki ruokatarvikkeet löytyy jo valmiiksi kotoa… Josko noilla selviäisi muutaman päivän.
 

Nyt onkin jauhettu noista lisäravinteista ihan tarpeeksi vähäksi aikaa, seuraavaksi on luvassa jotain ihan muuta :)
Kommentit (2)
  1. Jou. Muista negatiivinen osuus toistosta, aina. t:fani

  2. Metallisydän
    26.8.2011, 23:49

    Jou jou!Älä nyt viitti, eihän tuo mitään rempomista ollut 🙂 Olishan toki laskuvaiheet voinut hiukan hitaamminkin ottaa…Tuossa treenissä muuten tehtiin ihan pelkkiä negatiivisiakin toistoja ylätaljassa. Kohtalaisen tehokasta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *