Ette ikinä usko mitä kaikkea tällä viikolla on tapahtunut!

Kyllä te tiedätte miten tylsiä ja kuivakoita voi kaikki ”viikon kuulumisia” postaukset olla. Ketä nyt oikeesti kiinnostaa kenenkään tavalliset tylsät kuulumiset? Sitä jotenkin jännityksellä lukee ja odottaa että jotain oikeesti kiinnostavaa olisi tapahtunut, että edes lopussa olisi jokin yllättävä juttu, mutta ei. Samaa tylsää ja jonninjoutavaa jorinaa koko homma. Nyt muuten on tapahtunut joka päivä jotain ihan uskomatonta (kirjaimellisesti, sillä ihan kaikki ei ehkä ole totta…)!

MAANANTAI

Viikko alkoi ihan niin kuin kaikki muutkin, heräämällä omasta sängystä. Enpä tosin tällä kertaa osannut herätessäni aavistaa millainen viikko olisi edessä…
Uni painoi silmiä kiinni, mutta noustava oli ja lähdettävä treenaamaan. Aamupalaksi söin kilon parsakaalia, se kuulemani mukaan saa testosteronitasot huippuunsa ja sata kiloa rautaa tuntuu lähinnä sadalta kilolta höyheniä.

Intoa puhkuen lähdin siis salille, minne oli luonnollisesti vastatuuli, joka askeleella liu’uin tuulen voimasta kaksi askelta taaksepäin. Onneksi tajusin kääntyä ja kävellä takaperin niin pääsin perille. Salilla treeni kulki tosiaan kuin unelma ja tein jopa yhden uuden henkilökohtaisen ennätyksenkin (neljä sarjaa kyykkyjä ilman somettamista sarjatauoilla).

TIISTAI

Tiistai-aamu oli jotenkin epätodellinen, en muista milloin olisin törmännyt vastaavaan tapaukseen viimeksi. Herätessäni en nimittäin ollut ollenkaan väsynyt. Silmät pysyivät auki ihan itsestään, ilman suunnattomia tahdonvoiman ponnistuksia. Olo oli energinen ja täynnä intoa. Olin niin innoissani tästä poikkeuksellisesta tapahtumasta että lähdin heti aamulla juoksulenkille.
No okei, en oikeasti mihinkään lenkille lähtenyt, mutta lähteminen kävi kyllä mielessä.
No okei, ei käynyt. Ja oikeasti olin aamulla ihan yhtä väsynyt kuin muinakin aamuina.
Se siitä tiistaista.

KESKIVIIKKO

Keskiviikkoisin minulla on ollut koko tämän Suomi 100 -juhlavuoden ajan tapana kunnioittaa vanhoja suomalaisia perinteitä jollakin tavalla. Jonakin keskiviikkona olen juonut pullollisen kossua ja ajanut perheen ulos kirveen kanssa, jonakin keskiviikkona mennyt karaokebaariin laulamaan epävireisesti Olen suomalainen, jonakin taas maannut sohvalla keskiolut ja makkara kädessä katsoen formuloita ja kiroten hallitusta ja herrojen touhuja. Tänä keskiviikkona oli vuorossa karjalanpiirakoiden tekeminen.

Johtuneeko karjalaisista sukujuurista äidin puolelta vaiko sitten uskomattomasta lahjakkuudestani lähes missä tahansa mihin ryhdynkin, olivat karjalanpiirakkani ensimmäisestä kappaleesta lähtien malliyksilöitä.

Instagramissa jakamani kuva poikikin heti melkoisen yhteistyödiilin. Saarioinen jättää siloitellut ja tylsät äitien tekemät einekset ja siirtyy rosoisiin ja katu-uskottaviin isien tekemiin laatuelintarvikkeisiin. Ensimmäinen isien tekemä tuote on isin piirakka, jonka mallikappaleena toimii mikäpä muukaan kuin omin kätösin leipasemani epäsymmetrinen, mutta täydellä sydämellä muotoiltu aito karjalanpiirakka.

TORSTAI

Torstai vasta uskomaton päivä olikin. Heti aamulla Lepakkohenkilö (nimi ei viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan on Batmanin sukupuolineutraali suomenkielinen ammattinimike) soitti ja pyysi apuani Kissahenkilön pelastamisessa, Teräshenkilö kun oli estynyt syötyään kyproniittia. Kissahenkilöstä ei ollut kuulunut aikoihin mitään, joten ainoa mahdollisuus oli että joku super-rikollinen oli kaapannut Kissahenkilön.
Mikäpä siinä sitten muuta kuin puiden latvaan vaan. Harrastelijasupersankarina en ollut oikeutettu katu-uskottavaan naamioon, vaan jouduin laittamaan päähäni aloittelevien supersankareiden turvallisuusdirektiivien mukaisen kypärän.

Lopulta selvisi, että Kissahenkilöllä ei ollut mitään hätää. Hän oli vaan vetänyt herneen nenään Lepakkohenkilön (ei viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen) sanomisista ja lähtenyt Robinin (ei se laulaja) kanssa kaljalle. Superhenkilökään ei ollut syönyt kryptoniittia. Se oli vaan tekosyy millä hän välttyi kolmiodraaman selvittelyltä.
Se ja sama minulle, pääsinpä kiipeilemään puiden latvoihin ja liukumaan vaijereilla kuin Batman konsanaan! Ei kun siis Lepakkohenkilö (ei viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen).

PERJANTAI

No nyt on perjantai ja voin luvata että viikko ei ollut vielä tässä. Huomenna on nimittäin luvassa melkoinen spektaakkeli kun Team Metallisydän laittaa koko Turun sekaisin osallistuessaan City Survivorisiin! Kisa-asutkin on jo valmiina (Kiitos Satakunnan Brändituotteelle!).

Vapise Turku, me ollaan tulossa!
Meidän edesottamuksia City Survivorsista voi seurata Instagramin puolella ja kooste on luvassa sunnuntaina täällä blogin puolella. Laita ihmeessä seurantaan myös blogin Facebook-sivu niin pysyt jatkossakin kärryillä asioista!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *