Metallisydän
Metallisydän

Erilaiset treenaajat

Kuntosalitreenaaminen on suosionsa huipulla. Janni Hussi treenaa, Peter Wilenius treenaa, Anna Virmajoki treenaa, Bull Mentula treenaa, Jutta ja superdieetti treenaa, Metallisydän treenaa ja naapurin Pirjokin treenaa. Kaikki treenaa. Mutta kaikki ei treenaa samalla tavalla. Tällä kertaa Metallisydän luokittelee kuntosalien käyttäjät raadollisesti eri luokkiin. Mistä lokerosta SINÄ löydät itsesi?

erilaiset treenaajat

Salillakävijät

Nimensä mukaisesti salillakävijät käyvät salilla. Käynti voi kestää puolesta tunnista kahteen tuntiin riippuen siitä, kuinka paljon salilla tulee juteltua muiden salillakävijöiden kanssa tai miten mielenkiitoisia uusia naistenlehtiä salin lehtihyllystä löytyy. Salillakävijä tekee salilla sitä liikettä, mikä laite nyt sattuu vapaana olemaan ja mikä sattuu tuntumaan kivalle. Salillakävijälle tulee harvemmin salilla hiki, jos ei sitten pientä kainaloiden kostumista lasketa kun salin telkkarista näkyvissä salkkareissa on niin jännä kohta… Salillakävijälle tärkeintä on sanoa käyvänsä salilla.

20140530_102325

Trenditreenaaja

Trenditreenaaja on entinen bodypumppaaja joka on myös harrastanut zumbaa. Nyt trenditreenaaja harrastaa fitnessiä ja tähtää bikinifitness-kisoihin. Trenditreenaaja pukeutuu viimeisimpien trendien mukaisiin treenivaatteisiin ja on salilla aina edustava, tekokynsien väri mätsää aina trikoiden väriin. Aikaa saattaakin vierähtää enemmän kotona peilin edessä päivän treenivaatteita sovittaessa kuin itse salilla. Trenditreenaaja kuljettaa mukanaan pientä trendikästä hikipyyhettä ja taputtelee sillä otsaansa jos hiki pääsee yllättämään crossarilla. Trenditreenaajalle tärkeintä on kerätä salilla katseita ja päivittää jokainen treeni iphonella facebookiin.

20140530_121615

Teinitreenaaja

Teinitreenaajia näkee salilla usein ryhmissä, vähintään pareittain, lököttävät farkut jalassa ja lippa vinossa. Teinitreenaajat tulevat salille tekemään penkkiä ja hauista. Tai sitten hauista ja penkkiä. Jalkoja teinitreenaajat eivät tee, nehän kehittyvät sählyä pelatessa koulun liikuntatunneilla. Ja sitäpaitsi, mitä väliä niillä jaloilla on, ainahan voi olla housut jalassa… Teinitreenaajalle tärkeintä on se, kuinka paljon nostaa penkistä.

20140530_101520

Treenaaja

Treenaaja treenaa samalla kuntosaliohjaajalta saamallaan ohjelmalla vähintään kolmatta vuotta. Samat liikkeet samassa järjestyksessä ja samoilla painoilla, vuodesta toiseen. Sarjat tehdään siihen asti kunnes alkaa tuntua ikävältä. Maha ei kasva, mutta kehitystäkään ei tule. Treenaajalle treenaaminen on mukava harrastus.

20140530_101826

Massakausitreenaaja

Massakausitreenaaja on aina massakaudella. Massakausi on juuri alkanut tai juuri loppumassa, mutta aina ollaan silti massakaudella. Massakausitreenaaja syö paljon koska se kuuluu massakauteen. Massakausitreenaaja repiii ja ryskii liian suurilla painoilla koska massakaudella kuuluu käyttää suuria painoja. Massakausitreenaaja kertoo kavereilleen kuinka kovassa kunnossa on sitten dieetin jälkeen, koskaan se dieetti ei kuitenkaan pääse alkua pidemmälle…

20140530_102023

Kellarisalitreenaaja

Kellarisalitreenaaja treenaa hämyisessä testosteroninhajuisessa kellarisalissa magnesium-pölyn keskellä. Kellarisalitreenaajalla on aina hupparin huppu silmillä ja polvituet polvissa. Kellarisalitreenaajista ei kukaan oikeastaan tiedä enempää, sillä kellarisalitreenaajat eivät koskaan poistu kellarisalistaan.

20140530_100646

Hifistelijä

Hifistelijä panostaa treenaamiseen kaikkensa. Hifistelijä ylittää kipukynnyksen joka kerta eikä oksennuskaan ole kaukana. Treeniohjelma on mietitty tarkkaan, jokaista osatoistoa myöten. Myös ennen treeniä, treenin aikana ja treenin jälkeen käytettävät lisäravinteet on mietitty ja punnittu grammalleen. Hifistelijä ei jätä treenejä väliin oli sitten joulu tai juhannus. Hifistelijä luulee tietävänsä treenaamisesta ja siihen liittyvstä kaiken, ja usein tietääkin. Hifistelijän elämä pyörii treenin ympärillä, oikeastaan hifistelijälle treeni on elämä.

20140530_100855

 

Löydätkö itsesi jotakin lokerosta? Jäikö jokin lokero puuttumaan? Onko lokerointi mielestäsi typerää? Onko Marsissa elämää? Kerro rohkeasti mielipiteesi, niin minäkin teen : )

Kommentit (59)

 1. Eveliina Martiskainen

  En osannut luokitella itseäni pelkästään yhteen, vaan useampaankin 😉 kiitos huippu blogista, hihittelin taas yövuorossa ja sain uusia ideoita omaan treenaamiseen ❤️

  1. Metallisydän

   Nuo saattaa olla hiukan kärjistettyjä ja oikeasti kaikki on jotain noiden väliltä tai sekoitusta kaikista 🙂

  2. Mikko Ahnger

   Aivan loistavia nämä päivitykset!! 😀
   Itse ehkä hifistelijän ja kellarisalitreenaajan välillä..

   1. Metallisydän

    Kiitos 🙂
    Mä luulen että mussa on itessäni enemmän tai vähemmän jokaista 😀

    1. Johanna

     Kuvistakin päätellen sussa on vähän näitä kaikkia :’D
     Unohdit muuten instagram salilla kävijät, jotka räpsii muutamat belfiet, selfiet ja muut salikuvat instaan todistusaineistoksi. Treeniin kuuluu maximissaan lihasten pumppailua, että näyttää kuvissa paremmalta ja sitten instagram treenaaja lähtee kotiin. Kotimatkalla otetaan nomakeup selfie ja päivitellään salilla käymistä 😀

     1. Metallisydän

      Olen mukautumiskykyinen 😉
      Joo belfiet kuuluu ehdottomasti osana salitreeniin, mulla ainakin 😉

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *