Metallisydän
Metallisydän

Ensi vuonna räjähtää!

Metallisydämen blogi täyttää ensi vuonna 9 vuotta. Se on pitkä aika ja pitää sisällään melkoisen määrän postauksia, vielä suuremman määrän lukijoiden kommentteja ja ihan uskomattoman määrän blogissa käyneitä lukijoita.

Ensi vuonna räjähtää!

Tilastoja

Näin vuoden päätteeksi tulee aina katseltua erilaisia tilastoja ja lukemia ja täytyy sanoa, että silloin kohta yhdeksän vuotta sitten kun blogiin ensimmäisen tekstin kirjoitin, en kyllä osannut haaveillakaan tällaisista lukemista. Tänä vuonna jäädään ihan piirun verran alle miljoonan (1000 000) sivunavauksen. Se tarkoittaa, että blogin sivuja on avattu keskimäärin yli 2700 kertaa joka päivä… Aika huima määrä kun blogin ensimmäisenä vuotena taisi sivunavauksia kertyä tuo vajaa kolmetuhatta yhteensä koko vuoden aikana 😀

vuonna
Treenikuva ajalta jolloin päässä oli vielä hiuksia… Vuosi 2009

Ensi vuonna räjähtää!

Koko blogini historian ajan olen elänyt kasvukautta. Lukijamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja jo ennakolta tiedän tuon maagisen miljoonan rajan rikkoutuvan tulevana vuonna, sen verran kovia suunnitelmia on ensi vuodelle luvassa!
Viime vuoden alkupuoliskolla yhteinen dieettiprojektimme keräsi huiman määrän kiinnostuneita seuraajia. Onnistumisia (ja ainakin minusta tuntui, että erityisesti epäonnistumisia) seurattiin blogista tarkasti ja monet taisivat kokea jopa samaistuttavuutta ja saada projektistamme tukea omaan dieettiinsä. Tulevana vuonna homma viedään ihan uusille ulottuvuuksille ja luvassa on projekti, jollaista ei Metallisydämen blogissa vielä ole päästy seuraamaan… Siitä enemmän ihan lähiaikoina.

Alkuvuoden dieetin yhteistreeniä…

Treenitietopankki

Treeniohjelmia ja yksittäisiä treeniohjeistuksia löytyy nyt jo blogista huima määrä, joskin ne ovat aika hankalasti löydettävissä. Treeniohjeita ja ohjeistuksia tulen laatimaan lisää jatkossakin ja samalla tulen tulevan vuoden aikana keräämään blogin yläpalkkiin todellisen treenitietopankin, josta tulee löytymään helposti valtava määrä treeniliikkeitä kuvallisine ohjeistuksineen ja suuri määrä erilaisia treeniohjelmia kaikkien lukijoiden hyödynnettäväksi – ja ihan ilmaiseksi!

Tuhoavan tehokas vatsatreeni löytyy TÄÄLTÄ

Metallisydän Gym

Omaa intohimoani, maailman mahtavinta Metallisydän Gymiä tulen kehittämään tulevana vuonna edelleen eteenpäin. Hiljalleen alkaa tilanpuute vaivata, enkä millään saa tuohon alle 10 neliön tilaan mahtumaan ihan kaikkea haluamaani… Uskon kuitenkin, että jatkossa tulette näkemään mitä luovuus ja intohimo projektia kohtaan saavat aikaan…

Metallisydän Gym

Lapsiperheen arki

Kaiken treenitouhun vastapainona on viimeiset vuodet ollut maailman ihanin perhe – haasteineen ja huolineen, iloineen ja suruineen. Lapsiperheen arkeen mahtuu paljon kaikenlaista, varsinkin nyt kun vauva-aika on ohi ja meidän kolmevuotias pääsee todella vauhtiin. Siinä koetellaan isiä varmasti kaikin mahdollisin, ja ehkä jopa mahdottomin tavoin, ja samalla tulee isin sydän pakahtumaan onnesta tuon pienen tuulitukan matkassa. Kaikesta siitä tullaan lukemaan myös blogista, rehellisesti ja avoimesti, huumorilla höystettynä.

Isi ja Emilia

Yhteistyöt

Jo pidemmän aikaa blogilla on ollut yhteistyökumppaneita, mahtavia tyyppejä ja ystäviä, jotka ovat uskoneet höpöjä kirjoittavaan kaljupäiseen bloggaajaan ja mahdollistaneet monia hienoja juttuja. Suurimman osan kanssa jatketaan yhteistyötä myös vuonna 2018, mutta joissakin jutuissa muutoksen tuulet puhaltavat, luvassa on aika huikeita jutuja myös tällä saralla… Niistä kuvioista lupaan kertoa lisää ihan lähiaikoina.

Yhteistyössä on voimaa!

Monia uusia projekteja ja suunnitelmia on siis tehty. Kaikista uusista jutuista huolimatta lupaan, että blogin sisin pysyy edelleen samana, niin hyvässä kuin pahassakin. Metallisydämen blogi tulee sisältämään aina kovaa treeniä, ennakkoluulottomia kokeiluja, heittäytymistä, hulluutta ja suoria sanoja sekä ihan sitä tavallista arkea, iloineen ja suruineen – mutta aina pilke silmäkulmassa.
Nyt levätään hetki ja nautitaan joulusta. Sitten suunnataan katse kohti tulevaa ja räjäytetään tämä kaljupään höpöhöpöblogi uusiin ulottuvuuksiin! Yhdeksäs vuosi Metallisydän-blogia tulee olemaan kovin koskaan!

Kommentit (2)

  1. blogin seuraaja

    Hyvää joulua koko perheelle

    • Metallisydän

      Kiitos 🙂 Samoin sinulle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.