Enemmän ruokaa…

Pikkuhiljaa nostelen ruokamääriä, eilen sai jo syödä reilummin… Pysyttelin kuitenkin vielä vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa. Easy Diet keitot oli kuitenkin nyt jätetty kokonaan pois. Aamu alkoi munakkaalla. Aineksina kuusi isoa kananmunaa, 120 grammaa kalkkunasuikaleita, jonkin verran pakastepaprikaa ja muutama siivu juustoa, mausteeksi merisuolaa.

Paula söi munakkaasta neljäsosan ja loput olikin sitten minulle 🙂

Hyvää oli ja paljon täyttävämpää kuin pussikeitto 😉 Aamupalan jälkeen suuntasin Pulsille selkä/vatsatreeniin. Treenin loppupuolella aloin hörppiä palkkaria (tarkempi arvostelu uudesta palkkarista tulee kunhan molemmat makuvaihtoehdot on testattu).

Treenin jälkeen suuntasin taas töihin. Töissä ensimmäinen ruoka oli 200 grammaa naudanpaistijauhelihaa ja 200 grammaa hernemaissipaprikaa.

Kumma miten niinkin yksinkertainen ruoka maistui niin hyvälle. Kyllä tästä syömisestä saattaa vielä muodostua ihan tapa, sen verran mukavaa se on…

Työpäivän jälkimmäinen ruoka oli samanlainen kanasalaatti kuin edellispäivänä.

Taas aivan julmetun hyvää!

Päivän mittaan join myös kaksi heraisolaattidrinkkiä sopivissa väleissä. Illalla töistä tultuani herkuttelin taas Protein Puddingilla. Tällä kertaa makuna oli vanilja ja päällä muutamia pähkinöitä.

Erinomaisen hyvää oli vaniljakin, tosin tykkään kyllä banaanista enemmän. Ennen nukkumaanmenoa söin vielä maitorahkan.

Voi sitä tuttua ja turvallista makua! Kyllä tätä jokailtaista suupalaa olikin ollut ikävä!

Kevyt lasku on nyt ohi, tänään alkaa herkuttelu! ”Valitettavasti” nyt on mässäiltävä kaikkea hiilaripitoista pari päivää, että saa lihaksia täytettyä… 🙂

Veikkauksia mitä söin tänään aamulla ensimmäiseksi? Ensimmäiselle oikein arvanneelle yllätyspalkinto!

Kommentit (18)
  1. Taisit syödä tuoretta pullaa?

  2. Korvapuustin söit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *