Metallisydän
Metallisydän

Elämä

Havahduin tässä eräänä päivänä siihen, että nyt on kevät, kesäkuu alkamassa ja talvi jo kaukana takana. Kohta on kesä ja hyttysiä. Mihin tämä alkuvuosi oikein on hurahtanut?

20150523_185021

Elämässäni on paljon isoja juttuja, on ihana perhe ja seitsemän kuukauden ikäinen pieni prinsessa, on mielekäs ja haastava työ, omat treenit ja jonkin verran valmennustöitä sekä tietysti tämä blogi, joka sekin vie oman aikansa. Monenlaista kiirettä ja tekemistä mahtuu arkeen eikä tylsiä päiviä ole, vaan aina riittää touhua ja tohinaa. Se on hyvä, sillä en osaisi vaan olla tekemättä mitään. Siinä tekemisen ohella aika kuitenkin vilisee silmissä ja välillä tulee miettineeksi, ehtiikö tästä kaikesta nauttia riittävästi.

treeniä

Olen aina nauttinut arjesta, rutiineineen ja kiireineen. Nautin työstäni, olen aina nauttinut. Se ei ole koskaan pitkäveteistä, vaan tarjoaa joka päivä uusia haasteita ja uudenlaisia tilanteita, välillä se on raskasta, mutta aina antoisaa. Nautin treenaamisesta ja valmennushommista, omat treenit antavat energiaa ja tuovat minulle fyysistä hyvää oloa. Valmennushommissa taas saa jakaa muille onnistumisen kokemuksia, auttaa muita ylittämään omia rajojaan ja saavuttamaan tavoitteitaan, ja se tuo poikkeuksetta hyvän mielen.

20150425_114633

Eniten tällä hetkellä kuitenkin nautin hetkistä perheen kesken, kaikista arjen pikkujutuista. Jokaisesta pienen prinsessan hymystä (ja hän hymyilee paljon!) ja jokaisesta uudesta taidosta jonka prinsessa (tai isi) oppii. Parhaita hetkiä ovat aamut, jolloin prinsessa on aina niin energinen ja valmiina uuteen päivään hymyn loistaessa pieniltä kasvoilta. Se hymy on niin valloittava, niin vilpitön ja täynnä onnea että isin sydän sulaa joka kerta sen nähdessä, väsytti sitten kuinka paljon tahansa.

20150417_110903

Nautin myös suunnattomasti seuratessani äidin ja vauvan yhteyttä, sitä rakautta ja hellyyttä. Vaikka olenkin hieman kateellinen prinsessan äidilleen antamista suukoista ja halauksista, minusta on ihana katsoa kuinka tärkeä ja rakas äiti prinsessallemme on ja koen suurta kiitollisuutta ja onnellisuutta siitä että lapsellani on noin hellä, huolehtiva ja rakastava äiti.

20150425_160117

Nyt kun tarkemmin ajattelee, ei tämä alkuvuosi mihinkään ole hujahtanut, vaan se on pitänyt sisällään paljon ihania, uusia asioita kaiken arjen tohinan ohella.
Muistakaa tekin nauttia elämästänne ja kaikista niistä pienistä hetkistä arjen keskellä. Jokainen hetki on tärkeä, jokainen päivä on uusi seikkailu ja jokaiseen aamuun kannattaa herätä hymy huulilla, sen prinsessa on isilleen opettanut : )

Kommentit (6)

 1. Sari

  • Metallisydän

   <3

 2. Liisi

  Ihana kirjoitus! On hyvä joskus pysähtyä ja miettiä omaa elämää. Kaikki päivät on tärkeitä! 🙂 Teillä on todella suloinen pikku prinsessa <3 !!! Mukavaa kesää teille!!

  • Metallisydän

   Kiitos 🙂
   Oikein hyvää kesää myös sinulle!

 3. Kipinä

  Elämänmakuinen teksti. Aurinkoista kesää koko perheelle!

  • Metallisydän

   Kiitos! Aurinkoista kesää sinullekin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.