Metallisydän
Metallisydän

Elämä ei ole reilua…

Niinhän se valitettavasti on, elämä ei ole reilua. Tänään se totuus iskee jälleen vasten kasvoja lukemattomilla Metallisydämen blogin lukijoilla.

Viikko sitten pyysin blogin lukijoita valitsemaan mielestään parhaat kesäasut muutamista vaihtoehdoista ja lupasin arpoa osallistuneiden kesken yhden 50 euron lahjakortin House Of Brandoniin täällä blogissa ja toisen blogin Facebookissa. Arvontaan osallistui ihan uskomaton määrä lukijoita ja nyt on parhaat asut valittu ja voittajat arvottu.

Parhaat asut

Molempien asuista numero 2 jäi selkeästi muista jälkeen, mutta molempien kohdalla asujen numero 1 ja 3 välillä kisa oli todella tiukka. Jarin asuista asu numero 1 voitti numeron 3 tiukalla kolmen äänen erolla.

elämä

Sarin asujen välillä kilpailu oli lähes yhtä tiukka ja voittajaksi nousi niinikään asu numero 1 viiden äänen erolla toiseksi jääneeseen asuun numero 3.

Arvontojen voittajat

Mutta eihän nuo äänestystulokset oikeasti ketään kiinnosta, mennään siis itse asiaan, eli pettymysten tuottamiseen. Arvonta tapahtui ihan itse luomallani hyvin moniosaisella arpakuutio-arvonnalla. Blogiin tuli yhteensä 160 kommenttia. Ensin ratkaisin arpakuutiota heittämällä löytyisikö voittaja ensimmäisen 80 kommentin joukosta vai jälkimmäisen 80 kommentin joukosta. Arpakuution numerot 1-3 vastasivat kommentteja 1-80 ja 4-6 kommentteja 81-160. Arpakuution luku oli 2.
Seuraavaksi arpakuution luvut 1-3 vastasivat kommentteja 1-40 ja luvut 4-6 kommentteja 41-80. Taas arpakuution luku oli 2.
Samalla kaavalla jatkettiin ja seuravaaksi 1-3 vastasivat kommentteja 1-20 ja 4-6 kommentteja 21-40. Luvulla 6 selvisi voittajakommentin löytyvän kommenteista 21-40.
Taas heitettiin noppaa ja samalla logiikalla nopan luku 1 supisti joukon kommentteihin 21-30 ja sen jälkeen luku 4 kommentteihin 26-30. Seuraavalla heitolla luku 1 tarkoittaisi uutta heittoa ja 2=26, 3=27, 4=28, 5=29 ja 6=30. Tällä heitolla ja nopan numerolla 5 voittajaksi valikoitui blogiin tullut 29. kommentti, eli Jykä Laitathan Jykä mailia osoitteeseen jari.autere@gmail.com niin saadaan lahjakortti oikeaan osoitteeseen!

Tässä kohtaa sai nopan heittely riittää, vaikka se kovin hauskaa olikin. Facebookin voittaja arvottiin perinteisellä skrollaa ja tökkää -menetelmällä. Facebook-arvonnassa voitto osui Tiina Auralle Tiinalle laitan Facebookissa yksityisviestiä.
Onnea voittajille ja muistakaa kaikki muutkin hyödyntää House Of Brandonin mielettömät kesäalet!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.