Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista

Viikko lähenee loppuaan mutta treenit sen kun jatkuvat. Olen aiemminkin kertonut miten viikonpäivillä ei oikeastaan ole minulle mitään merkitystä. En elä elämääni viikoittain, viikonloppua odottaen, vaan pyrin nauttimaan jokaisesta päivästä, on se sitten työpäivä tai vapaapäivä. Koska teen täysin epäsäännöllistä vuorotyötä, sattuvat myös vapaapäivät milloin millekin päivälle. Tällä viikolla vapaata sattui olemaan maanantai ja keskiviikko. Ensiviikolla sitten jotkin muut päivät. En edes muista mitkä, eikä sillä niin väliä olekaan 🙂
 
 
Treenijakoni ei myöskään ole millään tavalla viikonpäiviin liitetty. Olen jakanut lihasryhmät neljälle päivälle ja kierrätän niitä tasaisesti liittäen aina johonkin väliin lepopäivän kun siltä tuntuu. Välillä pidän lepopäivän kahden treenipäivän jälkeen, välillä taas neljän treenipäivän jälkeen, ihan sen mukaan miltä kehossa tuntuu. Nyt syksyn myötä mukaan ovat tulleet myös BJJ-treenit, jotka osaltaan jaksottavat hyvin salitreeniä.
 
Viimeisen parin viikon treenipäivyri näyttää tältä:
 
paivyri
 
Tällä viikolla sotkin treenisysteemejä hiukan jotta sain sovitettua rinta/olkapäätreenin sunnuntaille. Silloin minun on tarkoitus vetää Karpalle oikein kunnon olkapäätreeni. Treenaamme Karpan kanssa kohtalaisen harvoin yhdessä. Näemme kyllä useamman kerran viikossa ja puhumme paljon treenaamisesta ja jaamme tuntemuksia ja kokemuksia. Jotenkin vaan treeniajat eivät sovi yksiin kovinkaan usein. Pyrimme kuitenkin aina silloin tällöin vetämään toisillemme jonkin treenin. Siitä saa aina jotain uusia ideoita omaan treeniin ja onhan se välillä kiva päästä pistämään kaveri oikein koville 🙂
  
Uudistin jokin aika sitten totaalisesti oman olkapäätreenini. Monet liikkeet menivät vaihtoon, mutta suurin muutos oli se, että nyt aloitan treenin vipunostoilla ja teen punnerrusliikkeet vasta treenin loppupuolella. Olkapäätreenistä onkin tullut suosikkini. Se kulkee todella hyvin ja polte lihaksessa on jotain aivan uskomatonta. Tästä syystä ehdotinkin Karpalle vetäväni hänelle tuon treenin.
 
Tässä Karpalle hiukan esimakua edellisen olkapäätreenini loppupuolelta:
 
 

Polttaa polttaa, sattuu sattuu, ihanaa! Innolla odotan sunnuntaita 😀

Loppuun pieni muistutus: Vielä on viikonloppu aikaa osallistua mahtavaan paita-arvontaan! Arvottavana on siis vapaavalintainen paita Fihasia design-paitakaupan valikoimasta.
 
 
Tarkemmat ohjeet arvontaan TÄÄLLÄ!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *