Metallisydän
Metallisydän

Eilen oli pallit kohmeessa!

Minulle tarjoutui mahdollisuus päästä kokemaan miltä tuntuu olla kolme minuuttia lähes alasti -130 asteen pakkasessa. Pakkohan se oli tarttua tilaisuuteen!

kohmeessa
*Cryo huippukylmähoito saatu ilmaiseksi

Kyseessä on Cryo-huippukylmähoito, jossa tosiaan mennään alusvaatteisillaan säiliöön, jonka sisätila on jäähdytetty -130 asteen lämpötilaan.
Täytyy myöntää, että kyllä siinä hiukan pisti jännittämään kuteita riisuessa ja katsellessa kun laitteen näytöllä lämpötila-asteet laski laskemistaan… Mutta ei siinä auttanut lusmuilla, tankkiin oli astuttava.
kohmeessa
Sai sinne tankkiin sentään laittaa lämpötöppöset ja hanskat boksereiden lisäksi…

Tunne oli mielenkiintoinen, ei ollenkaan niin kamala kuin olin etukäteen ajatellut. Kylmähän siellä luonnollisesti oli, mutta ei ikävällä tavalla. Henki ei salpaantunut avantouintimaisesti, hampaat eivät kalisseet eikä juurikaan hytisyttänytkään. Keho vaan viileni hyvin kokonaisvaltaisesti.

Aikaa ja sen kulumista pystyi seuraamaan laitteen näytöstä ja kolme minuuttia menikin suhteellisen nopeasti. Tietyllä tavalla oli helpottava tunne astua ulos tankista, mutta olisi siellä kyllä vielä pystynyt olemaankin. Oloa heti hoidon jälkeen on hankala kuvailla. Ei palellut, eikä ne pallit oikeesti sentään kohmeessa olleet, vaan keho tuntui viileältä, eikä vain iho, joka oli ihan käsin kosketeltavan viileä, vaan myös ihan kauttaaltaan muutenkin, ikään kuin ”syvemmältäkin”.
Koko loppupäivän olo oli jotenkin normaalia energisempi ja kehon lämmöntuotto oli selvästi koholla, aineenvaihduntaan hoidolla oli siis selvästi ainakin ollut vaikutusta. On helppo uskoa että huippukylmähoito parantaa palautumista ja vähentää lihaskipuja, ainakin oma olo oli oikein mukava koko päivän.
WellGo:n Cryo-klinikka löytyy Porissa osoitteesta Isolinnankatu 5 ja Facebook-sivut, joiden kautta pääsee varailemaan aikoja löytyy TÄÄLTÄ.
Tulevana lauantaina 5.11. on WellGo:n Cryo-klinikalla avoimet ovet klo 11-15 jolloin pääsee kokeilemaan huippukylmähoitoa edulliseen tarjoushintaan, suosittelen ehdottomasti testaamista, aika mieletön kokemus!

Kommentit (1)

  1. ilari

    toi on muute njännä ku alko kelailees tuli mieleen se koe tikkurilassa jossa se oli 187 asteista se liguid ja sitten se tiedemies laitto hanskan sinen ja se jääty kokonaan ja se hajos palsiks ja nytten voi olal tollasessa koneessa ja pallit ei hajoo siruiks 😀 eikö kuumottanu se olelnkaan?

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *