Ei treeni kulje…

Alkuajatuksena kun oli kirjoittaa jonkinlaista treeniblogia tai ainakin treenaamiseen edes jollakin tasolla liittyvää blogia, niin koitetaan nyt välillä kirjoittaa sitten siitäkin. Eihän se ketään kiinnosta, mutta ihan vaan kiusaksi jos joku vaikka vahingossa sattuu tälle sivulle eksymään. Eipähän eksy toista kertaa!

Nyt alkaa ilmeisesti vähäinen uni vaikuttaa treeniin. Tänään ei kulkenut sitten lainkaan. Jo lämmitellessä (ne parit käsien pyöritykset) tuntui ettei keho ole palautunut kunnolla edellisistä treeneistä vaikka lepopäivä takana olikin. Ja niinhän se treeni meni, perseelleen. Jouduin pudottamaan treenipainoja melkein joka liikkeessä ja alkoihan se sellainen vituttaa, ihan oikeesti. Pakko oli kuitenkin vetää treeni suunnitellusti läpi vaikkakin hiukan pienemmillä painoilla, eihän tässä nyt perkele olla periksi antamassa!

Huomenna piti olla vuorossa jalkatreeni, mutta ei tuo nilkka ole vieläkään kunnossa. Itseasiassa se meni viimeyönä taas pahemmaksi kun hiukan rasitin sitä. Aamulla se oli taas reilusti turvoksissa eikä turvotus ole laskenut koko päivänä. On siis parempi jättää jalat vielä odottamaan rankaisua.
Huomenna vielä sisulla treeni läpi ja sitten useamman päivän huili. Taitaa tulla treenin osalta aika kevyt viikko muutenkin. Muiltaosin ensiviikko tuleekin olemaan täynnä vauhtia ja vaaratilanteita… <3
Kommentit (2)
  1. Tiukan näköiset käsivarret.- JJ-

  2. Metallisydän
    27.9.2009, 12:51

    Illuusiota. Todellisuudessa ne muistuttavat hyvin läheisesti löysää spagettia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *