Ehrmann Dark Chock & Mint pika-arvostelu!

Jokin aika sitten tehtiin Sarin ja Emilian kanssa arvostelu markkinoille paukahtaneista Ehrmann, ProPud ja Puddix proteiinisuklaavanukkaista. Siinä arvostelussa annoin parhaan arvosanan ProPudille, mutta sittemmin suosikki on kyllä vaihtunut ja Ehrmann noussut ykköseksi. Olinkin aika innoissani kun kuulin Ehrmannista tulleen myyntiin uusi maku, tumma suklaa & minttu, joka ainakin minun mielestäni kuulostaa houkuttelevalta… Eilen sain vihdoin uuden Ehrmann-purkin kouraani ja nyt on ihan pikaisen pika-arvostelun paikka! (Edellinen arvostelu löytyy TÄÄLTÄ jos jotakuta kiinnostaa)

Ehrmann

Itseasiassa olen kytännyt tuota vanukasta Prisman hyllystä jo jonkin aikaa ja aina vaan hyllyssä oli sen kohdalla ammottava aukko. Lopulta minut pelasti työkaveri, joka oli jostain Ehrmannin minttusuklaavanukasta löytänyt ja toi minulle maisteltavaksi yhden. Kiitos Sualeeh! (Te muut työkaverit, kannattaa hiukan tsempata!)

No sitten itse arvosteluun…

Ravintosisältö nyt luonnollisesti kiinnostaa jokaista fitness-hurahtanutta, joten lähdetään siitä liikkeelle:

  • Energiaa 200g purkillisessa on 152 kcal
  • Rasvaa 3 g
  • Hiilihydraattia 11 g (josta sokereita 8 g)
  • Proteiinia 20 g

Entäs se maku sitten? No odotusarvo oli aika kova, tykkään tummasta suklaasta ja mintustakin, joten niiden yhdistelmä tuntui todella houkuttelevalta, vielä kun alla oli todella hyvä kokemus suklaan makuisesta Ehrmannin vanukkaasta.
Valitettavasti minttusuklaa oli pettymys. Jo ensimmäinen lusikallinen kertoi mintun maun olevan aivan liian vahva ja loppua kohden lusikoidessa vaikutelma vain vahvistui. Ei jatkoon.
Ei saa ymmärtää väärin, ei tämä pahaa ole. Mutta jos siellä Prisman hyllyllä on vieressä se alkuperäinen suklaan makuinen Ehrmann, valitsen sen jatkossa aivan varmasti ja minttusuklaa jää hyllyyn.
Pitäisiköhän seuraavaksi uskaltautua testaamaan niitä toffeen ja minkä lien muun makuisia vanukkaita…

Kommentit (6)
  1. Toffeen makunen ProPud on ainaki ihan super hyvää!

  2. Suklaavanukkaat on parhaita! Oon maistanut toffeeta…ja ei jatkoon. Mun mielestä muutenkin kaikissa näissä protskutuotteissa suklaa on makuna ”aidoin” ja muut maut jää yleensä liian keinotekoisiksi ja mauttomiksi. Tota minttusuklaata täytyy kyllä testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *