Metallisydän
Metallisydän

Dieetin sallitut proteiiniherkut

Dieetti etenee ja herkkuja tekee mieli. Itsekuri on välillä koetukselle kun vesi herahtaa kielelle jo telkkarin suklaamainoksistakin. Luojan kiitos on olemassa muutamia erilaisia terveellisiä proteiinipitoisia herkkuja, joilla tuota makeanhimoa pystyy tyydyttämään. Nämä sallitut proteiiniherkut olen luokitellut eri fitness-kertoimilla, aloitetaan helpoimmasta ja edetään haastavampaan vähän kerrallaan…

Taso 1: Fitness-noob

Ensimmäinen ja helpoin fitness-herkku, joka on sallittu myös dieetillä, on maustettu herkkurahka. Näitä erilaisia herkkurahkoja on nyt ihan viimeaikoina puskenut markkinoille uskomattomia määriä. Suosittelen vasta-alkajalle esimerkiksi Ehrmannin suklaavanukasta, maku on hyvä ja ravintoarvot enemmän kuin kohdillaan.

proteiiniherkut

Taso 2: Peppupumppaaja

Toisella tasolla on rahka vietynä hieman pidemmälle, eli uskomattoman herkullinen Protein Pudding, jonka kanelipulla-maku vie ainakin tällaisen korvapuusti-addiktin lähes seitsemänteen taivaaseen. Pudding on huomattavasti fitness-uskottavampi valinta kuin vasta-alkajien herkkurahkat.

proteiiniherkut

Taso 3: Fitnesskissa

Kolmannelle tasolle kohonnut fitness-harrastaja tietää jo tarkkaan mitä välipalaltaan haluaa ja valitsee siksi Pro-Meal ateriankorvikkeen, joka sisältää kaiken mitä vakavissaan pakaraa tai hauista salilla pumppaava tarvitsee ravitsevaan välipalaan.

proteiiniherkut

Taso 4: Herahirmu

Neljännellä tasolla aletaan olla jo vakavasti otettavia fitness-harrastajia ja välipalaksi valitaan herkullinen, mutta törkyterveellinen heraproteiinisekoitus, joka pitää nälän loitolla pitkään ja jonka useammasta eri lähteestä koottu proteiinikavalkadi imeytyy tasaisesti ja antaen salilla pumpatuille lihaksille kasvuainetta pidemmän aikaa.

proteiiniherkut

Taso 5: Fitness-friikki

Viidennellä tasolla homma alkaa mennä jo yli. Jos joku puputtaa välipalaksi pelkkää parsakaalia, on aika puhaltaa pilliin, kurkata peiliin ja kysyä onko siellä kukaan kotona. Useimmiten peili ei vastaa, vaan sieltä tuijottaa tyhjä katse. Silloin on aika palata pari pykälää taaksepäin.

proteiiniherkut

Kommentit (1)

  1. Silja

    Nuo lelut sai just iltapäiväväsymyksen muuttumaan iltapäiväväsymysnauruksi 😂😂 oot huikee!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.