BOOM!! Mikä treenilaturisekoitus!!

Aina silloin tällöin kaipaa treeniin oikein kunnon buustia, sellasta tunnetta että joku tarraa takatukasta kiinni ja sitten mennään. Siihen ei yksikään markkinoilla olevista nykyisistä treenilatureista yksinään päse, mutta hitto minkä koktailin keittelin tässä yhtenä päivänä… BOOM!!
Metallisydämen speciaalin pohjana toimii hyvin vahvasti stimulantteja sisältävä INZANE, joka jo yksinäänkin antaa aika kivan potkun treeniin. Tällä kertaa kuitenkin höystin INZANEA stimulanttivapaalla PREZONE:lla. Ei mikään uusi juttu, noin on moni muukin jo tehnyt, en vaan ollut itse sitä vielä kokeillut. Lisäsin kuitenkin mukaan vielä viitisen grammaa beta-alaniinia ja 15 grammaa citrulliinimalaattia.

boom

Laturin hörppimisestä noin 15 minuutin kuluttua alkoi ensin kihelmöidä korvalehtiä, sitten huulia ja jonkin ajan kuluttua alkoi päänahkakutista. Tuttuja merkkejä beta-alaniinista. Samalla kuitenkin väsymys kaikkosi ja tunsin selkeän energiapiikin iskevän. Oli pakko alkaa treenaamaan, sillä paikallaan ei olisi pystynyt olemaan.
Vaikka energiaa oli kuin amfetamiinia vetäneellä ADHD-apinalla, pystyi kuitenkin keskittymään treenaamiseen hiton hyvin. Ei ollenkaan sellainen fiilis kuin aikoinaan Crazea yliannoksen ottaneena kun ei malttanut pysyä paikoillaan, vaan sinkoili laitteesta toiseen.

boom

Treeni kulki hiton hyvin ja pumppi lihaksissa oli ihan omaa luokkaansa. Tätä yhdistelmää tulen kokeilemaan uudelleenkin!

Kommentit (3)
 1. kaks kauhaa inzanea ja yks prezonea?

  1. Metallisydän
   2.11.2016, 08:28

   Joo, ehkä hiukan kukkuralliset 😉

   1. oli muuten iha järkyttävän hyvän makunen toi mix!! ja toimi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *