The Blog Awards Finland 2017

Eilen illalla Suomen blogimaailman kerma oli juhlimassa The Blog Awards Finland -gaalassa A-Lehtien lehtitalolla Helsingissä. Iltapuvut säihkyivät ja shampanja-lasit kilisivät – mutta missä oli Metallisydän?
Kotisohvalla villasukat jalassa.

Miten näin pääsi käymään?

Kutsu ”kolahti” sähköpostilaatikkoon jo hyvissä ajoin ja pitkään mietin osallistuako vai ei. Suomen eturivin bloggaajana paikkani olisi luonnollisesti ollut tuolla gaalassa, kilistämässä lasia, nauramassa ja vaihtamassa kuulumisia muiden alan vaikuttajien kanssa, ehkä poseeraamassa yhteiskuvassa lehtien kansista tuttujen julkkisten kanssa…
Jollakin tasolla houkutti kyllä lähteä, ”kuulua joukkoon”, jotenkin ehkä jopa koin, että pitkän linjan bloggaajana ja gaalaan kutsun saaneena minulla olisi velvollisuus olla mukana… Ja se ajatus sai minut heräämään. Minun ei tarvitse tehdä mitään velvollisuuden tunnosta, minun ei tarvitse osallistua yhteenkään gaalaan vain kuuluakseni joukkoon. Minun ei tarvitse tehdä mitään jos en aidosti sitä halua, ja tällä kertaa halusin paljon mieluummin vetää villasukat jalkaan ja istua sohvalle.
Itse koen, että valintani kertoo aika paljon minusta. En ole koskaan ollut gaaloissa tai tanssilattioilla viihtyvää tyyppiä, vihaan mustaa pukua, eikä ilmainen viinakaan houkuta. Nautin paljon enemmän rauhallisista koti-illoista, perheen kanssa vietetystä ajasta, jota ei kiireisessä arjessa ole ollenkaan liikaa. Nytkin seurasin kyllä välillä kanssabloggaajien some-kanavia ja niiden kautta gaala-kuulumisia kännykästäni sohvalla istuessani, mutta samalla nautin olostani. Ei tekohymyilyä tai vaivaantunutta jutustelua, ei tukalaa oloa kravatin puristaessa kurkkua tai pakokauhun tunnetta, mä haluan pois täältä! Sen sijaan mukava kotisohva, tuli takassa ja seurana ne tärkeimmät ihmiset, oma perhe.
Onnea kaikille tänä vuonna Blog Awards:eissa palkituille, kilistän teille kaikille yhteisesti Pepsi Max-lasiani ja heitän pari koivuhalkoa lisää takkaan. Ehkä vielä jonakin vuonna minäkin olen kanssanne hörppimässä kuohuvaa, en kuitenkaan tänä vuonna.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *