Autonpesun juhlaa – Juhlapesu

Poriin avattiin tässä jokin aika sitten uusi autopesula, Juhlapesu ja pääsin kokeilemaan sitä ensimmäisten joukossa.

Juhlapesu toimii ihan eri tavalla kuin perinteiset autopesulat. Juhlapesusta voit toki ostaa yksittäisenkin pesun, mutta sen idea on paljon hienompi. Juhlapesussa voit yhdellä kuukausimaksulla pestä autosi niin monta kertaa kuin haluat, milloin haluat. Voit kurvata autopesuun vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu.

Kaikki toimii mobiilisti kännykän kautta. Ensin ladataan Juhlapesu-applikaatio, syötetään luottokortin tiedot, syötetään auton tiedot ja valitaan palvelu. Ensimmäisellä kerralla pääsee kokeilemaan yksittäistä pesua 9 eurolla, jos ei halua maksaa suoraan kuukausimaksua.
Tämän jälkeen homma toimii yksinkertaisesti. Voit jo kotona avata applikaation kännykästä ja kurkata ovikameran kautta onko autoja jonossa pesuun. Sitten vaan huristelet paikalle, ajat parin metrin päähän ovesta, jolloin kamera lukee auton rekisterikilven, valitset pesun kännykälläsi, ajat sisään ja odottelet että auto puhdistuu.

Pesuvalikoimaa löytyy kaikenkattavasta Luksus-pesusta sadepesuun ja harjoilla tai ilman. Itse tykkään erityisesti siitä, että pesuun voi ajaa milloin tahansa, sekä siitä että jonotilanteen voi tarkistaa jo ennen pesupaikalle ajamista. En tiedä muista, mutta minulla ei ainakaan ole aikaa jonotella autopesuun kymmeniä minuutteja. Lisäksi meidän autot ei ole koskaan olleet näin puhtaat, kun ei tarvitse laskeskella kuinka usein ne käy pesettämässä 🙂

Porin Juhlapesun hallissa mahtuu pesettämään isommankin auton, korkeutta saa olla 290 cm ja leveyttä 250 cm. Juhlapesu löytyy Porista osoitteesta Paanakedonkatu 12-14, käykäähän testaamassa!
(Juhlapesua päästy testaamaan blogin kautta)

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *