Arvontaa pukkaa! Uskomattomat palkinnot!

Sain neuvoteltua melkoiset palkinnot arvottavaksi teille rakkaat blogini lukijat! Nyt siis lyödään arvontaa pystyyn. Homma etetnee näin:

Menkää Tehoravinteen sivuille ja tutkikaa tuotteita, tulkaa sitten kertomaan tänne blogiini kommentoiden, mitä te tilaisitte jos teillä olisi käytettävissänne 40 tai 80 euroa rahaa juuri tuota tarkoitusta varten (muistakaa laittaa nimimerkki kommenttiin!).

Ja palkinnot, kuten jo otsikossa mainitsin, ovat huimat! Nimittäin ensimmäinen palkinto on juurikin 80 eurolla vapaavalintaisia lisäravinteita Tehoravinteesta ja toinen palkinto sama homma, mutta summana 40 euroa!

Osallistumisaikaa on tasan viikko, eli homma lyödään kiinni torstaina 25.3 klo 10:00 Siihen mennessä tähän kirjoitukseen tulleiden kommenttien kesken arvotaan nämä huimaavat palkinnot. Ilmoitan sitten torstaina 25.3. täällä blogissa mitkä nimimerkit voittivat ja pyydän heitä laittamaan minulle puhelinnumeronsa sähköpostina. Puhelinnumerot toimitan Tehoravinteeseen ja sieltä sitten soitetaan voittajille ja kysytään mitä voittaja haluaa tilata. Helppoa!
Eli tiivistettynä:
– Mene Tehoravinne.fi sivulle
– Tutustu tuotteisiin
– Kerro minulle mitä haluaisit tilata
– Voita arvonta
– Nautiskele erinomaisista lisäravinteista
Kommentit (41)
  1. Ompas kerrassaan hyvä kilpailu! Tää on pakko voittaa…40 egellä tilaisin BCAA boosterin, beeta-alaniinia ja pari kpl megabar-patukoita.80 egellä tilaisin 2xBcaa boosterin, MSM-jauhetta, yellow subsia ja pari kpl megabar-patukoita 🙂

  2. Mä laittaisin 40 euroa beeta-alaniiniin ja BCAA-boosteriin. Jos rahaa olis käytettävissä tuplamäärä, ottaisin varmaan lisäksi glutamiinia ja MSM-jauhetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *