Hiukan lisää ruokaa niin johan alkaa ennätykset paukkua!

Kesä on ainakin kalenterin mukaan saapunut ja meidän kesäkuntodieetit on ainakin jossain määrin saatu päätökseen. Omalta osaltani aion vielä jatkaa hiukan latailtuani akkuja ja kerättyäni motivaatiota ja kiinnostusta dieettiin taas sen verran että riisi ja kana alkaa maistua (dieetin lopettamisesta ja siihen johtaineista asioista kerroin TÄÄLLÄ). Annetaanpa nyt Sarin keroa omasta dieetistään, treeneistään (miten ne ennätykset paukkuu) ja muista kuulumisista.

ennätykset

Sari:

Mulla ei missään vaiheessa loppunut motivaatio tai into dieettiin niinkuin Jarilla, jolla tuli jonkinlainen totaalinen stoppi koko hommaan. Mulla homma meni aikalailla suunnitelmien mukaan loppuun asti. Tavoite, eli mukava kesäkunto saavutettiin. Tämän kireämpi kunto olisi vaatinut aerobisen harjoittelun ottamista mukaan dieettiin isommassa mittakaavassa tai sitten kitumista olemattoman pienillä kaloreilla. Aerobisen reilu lisääminen ei vaan yksinkertaisesti sovi arjen aikatauluihin ja kitukaloreissa ei puolestaan ole mitään järkeä kesäkuntoa tavoiteltaessa. Olenkin hiljalleen lopetellut varsinaista dieettiä ja liukunut terveelliseen arkiruokavalioon.

Ruokavalion muutokset ovat niinkin tylsiä, kuin ruokamäärien pieniä lisäämisiä ja hieman enemmän tavallista kotiruokaa muistuttavia ruokia. Kun tekee lapsille esimerkiksi kinkkukiusausta, voi siitä tehdä itselle sopivamman version siinä samalla jättämällä omasta versiosta ruokakerman pois ja lisäämällä proteiinilähteitä kuten kananmunaa ja kinkkua. Toisena lämpimänä ruokana sitten kanaa ja parsakaalia ettei totuus pääse unohtumaan 😀
Ruokamäärien pienenkin lisäämisen on huomannut treeneissä. Vaikka treenit on koko dieetin ajan kulkeneet ihan hyvin, nyt mennään ihan uudella buustilla. Meillä on tarkoitus syksymmällä lähteä kasvattamaan voimia ja tuloksia ihan tosissaan, mutta on se hieno huomata että jo nyt entiset ennätykset paukkuu mennen tullen.

Ei tässä siis muuta kuin nautitaan kesästä, treeneistä, terveellisestä ruuasta. Eikä sitä tiedä vaikka innostuisi itsekin vielä hiukan kiristelemään kuntoa jos Jarikin siihen vielä lähtee, tää on kuitenkin aika kivaa touhua yhdessä, toista tukien ja toisen sortumisille naureskellen 😉
.
Huomenna luvassa muuten aikamoinen arvonta, kannattaa pysytellä kanavalla!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *