Metallisydän
Metallisydän

Alekoodeja ja arvontaa!

Metallisydän pyrkii parhaansa mukaan hankkimaan bloginsa lukijoille erilaisia alekoodeja ja joskus jopa jotakin kivaa arvottavaa lukijoiden kesken. Nyt on voimassa muutamakin eri alekoodi jotka kannattaa hyödyntää ja lisäksi arvonta jossa joku onnekas voittaa 50 euron lahjakortin Keskisen kelloon!

alekoodi

Kaikkia kovaa treenaavia ja laadukkaiden lisäravinteiden ystäviä kiinnostaa varmasti 15% alennuskoodi Manninen Nutraceuticals:n ja SUPERMASS Nutritionin lisäravinteista. Nyt pääsee edullisesti täydentämään varastoja tai testaamaan vaikkapa huippulaadukasta palautusjuomaa, Anabolic Overdrive 2:ta tai todella tehokasta treenilaturia PREZONEA. Koodilla Metalheart15 saa niistäkin 15% alennuksen Mannisen omasta verkkokaupasta.

Metallisydän alekoodi

Jos taas tyylikkäät ja huippumuodikkaat treenitrikoot kiinnostavat, kannattaa hyödyntää Metallisydämen alekoodi Six Deucen maahantuojan verkkokauppaan. Koodilla Metallisydän62 saat tilauksesi ilman postikuluja. Varastoon on kuulemani mukaan juuri saapumassa esimerkiksi erä upeita huippu-uutuus trikoita, kannattaa olla nopea ja tehdä ennakkotilaus, sillä ne revitään käsistä! Ei siis muuta kuin Six Deucen verkkokauppaan!

Six Deuce

Jos taas tykkäät juoksennella avojaloin metsissä ja järsiä pakurikääpää puun kyljestä, tai vaan yksinkertaisesti haluat syödä terveellisemmin ja tehdä vaikkapa muodikkaita superfoodsmoothieita, kannattaa käydä tsekkaamassa Luontaistukun superfood-valikoimat ja samalla hyödyntää Metallisydämen 10% alennus uusille tilaajille koodilla Metallisydän. Luontaistukun verkkokaupasta löytyy kaikkea mitä kuka tahansa ituhippi saattaa kaivata aina cashew-pähkinöistä chian siemeniin ja spirulinaan!

luontaistukku

Ja sitten siihen Keskisen kellon lahjakortti-arvontaan… Siihen on mahdollisuus osallistua TÄÄLLÄ. Aikaa osallistua on enää pari päivää, maanantaina arvon kaikkien osallistuneiden kesken 50 euron lahjakortin Keskisen kellon verkkokauppaan. On mielessäsi sitten uusi kello, sykemittari tai vaikkapa korvakorut, kannattaa käydä osallistumassa!

keskisen kello

Ja vaikkei mitään erityistä alennusta olekaan tällä kertaa tarjolla, käykää ihmeessä tsekkaamassa myös House Of Brandonin laajat valikoimat kesämekkoja, shortseja, paitoja, aurinkolaseja ja vaikka mitä! Kannattaa tsekata myös alennus-osio, sieltä voi tehdä vaikka minkälaisia löytöjä!

House of Brandon

Muistakaa kuitenkin ennenkaikkea nauttia alkavasta kesästä, niin minä ainakin aion tehdä!

Kommentit (3)

 1. Masse

  2 päivää takana AO kakkosta. Pitihän se lopulta ottaa kokeiluun. Tuntuma ainakin vielä positiivinen eli kannustan testaamaan, vaikka onkin peruspierujuomia arvokkaampaa. Menee se Mersun hinta kaikkiin litkuihin lopulta kuitenkin.
  Mitenkäs Metallipumppu ko. juoman sekoittaa? Itsellä on mennyt pari kertaa kokeillessa vähän keturalleen runsaahkon vaahtoamisen takia. Pienemmällä vesimäärällä alussa? Antamalla liueta? Juomalla vaahtoa näyttäen raivotautiselta, kun vaahto pursuaa suupielistä? Syömällä jauhot ilman vettä?

 2. Metallisydän

  Hyvä valinta!
  AO2 kannattaa sekoittaa ns. kiertoliikkeellä, ei sheikkaamalla. Pidät siis sheikkerin koko ajan kansi ylöspäin ja kiertäen laitat pohjan pyörivään liikeeseen, helppo selittää 😀 Se liukenee hiton hyvin pienellä heiluttelulla, mutta sheikata ei tosiaan kannata, vaahtoaa melkoisesti 🙂

 3. Pumppitreeniä selälle ja lahjakortti-arvonnan tulos | Metallisydän

  […] epätoivoon, uusia arvontoja on luvassa! Käykää niitä odotellessa vaikka hyödyntämässä erilaisia alennuskoodeja joita Metallisydän on lukijoilleen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.