Äijätreeni – naisille!

Usein miehet kuvittelevat stereotyyppisesti naisten treenaavan pelkissä laitteissa tehden pitkiä höpöhöpö-sarjoja MeNaisia lueskellen. Viime vuosina on fitness tuonut mukanaan hippusen uskottavuutta myös stereotyyppiseen naistreenaamiseen askelkyykkyineen ja neljä kertaa viikossa pepun treenaamisineen. Tällä kertaa laitetaan kuitenkin jauhot suuhun kaikille naistreenaajien väheksyjille ja näytetään että naisetkin voi treenata äijätreeniä!
Äijätreeni on tietysti jalkatreeni raskailla perusliikkeillä. Aloitetaan siis kyykystä.

20160101_155840 20160101_155838

Vaikka äijät yleensä jättävät lämmittelyt tekemättä, tehdään tällä kertaa kuitenkin alkuun pari pidempää sarjaa kevyillä painoilla ja siirrytään vasta sitten raskaampiin painoihin. Tarkoitus on tehdä neljä kuuden toiston sarjaa, laitetaan tankoon siis painoja sen verran millä kuvitellaan että pystytään tekemään nelonen ja tehdään sillä sitten se kutonen. Ja muistetaan se varmistaja!
Seuraava äijätreenin äijäliike on maastaveto.

20160101_160812 20160101_160814

Sen suhteen sama homma, ensin pari pidempää sarjaa kevyemmillä painoilla ja sitten vasta kunnolla kiekkoja tankoon. Tässä tehdään kolme sarjaa, ensimmäisessä kuusi toistoa, seuraavassa neljä toistoa ja kolmannessa kaksi toistoa joka välissä painomäärää nostaen. Ja ne toistot on sitten tiukkoja! Äijät ei jätä löysiä!
Nyt on varsinaiset äijäliikkeet tehty, mutta vaikka useimmat ukot on jo tässä kohtaa lähdössä saunomaan, me päästään vasta vauhtiin. Homma ei ole ollenkaan valmis ennen kuin koivet hanuria myöten on täynnä maitohappoa. Edessä on muutamia aina niin ihania supersarjoja…
Ensin Smith-kyykky, jossa jalkaterät viedään leveään haara-asentoon reilusti tangon etupuolelle niin, että selkä pystyy koko suorituksen ajan pystysuorassa.

20160101_163416

Tästä lähdetään kyykkäämään ja pidetään reidet koko ajan jännityksessä, polvia ei suoristeta, eikä alhaala istahdeta. Jos kaveri vieressä huomaa selän poikkeavan pystysuorasta linjasta, saa sivaltaa jumppakepillä perseelle. Toistoja saa tulla enemmän kuin aiemmissa liikkeissä, ihan sinne kymmenen ja kahdenkymmenen väliin. Tärkeintä on laittaa kaikkensa peliin ja olla antamatta periksi.
Ja kun reidet on muusia ja polttaa niin perkeleesti, siirrytään Hack-kyykkyyn ja jatketaan pumppaamista siinä, ilman mitään lepotaukoja!

20160101_163509 20160101_163510

Taas tähdätään sinne liki 20 toistoon ja muistetaan sama juttu, polvia ei suoristeta ylä-asennossa, vaan reidet pidetään jatkuvassa jännityksessä. Voin vakuuttaa, että useimmat äijät luikkii tässä kohdin häntä koipien välissä pukkariin ennen kuin kolme settiä on saatu tehtyä…
Kuka lähtee testaamaan? Kuka haastaa puolisonsa äijätreeniin?!
 
Jottei homma kuitenkaan mene liian äijämäiseksi, laitetaan loppuun pari vinkkiä ale-shoppailuun. Seuraavaksi siis Metallisydämen mainos-osio:
Muistakaa hyödyntää House Of Brandonin -20% synttäriale joka koskee kaikkia tuotteita, siis myös jo alennettuja! (mutta ei Dr. Denim)

T

-20% alen saa vielä tämän viikon ajan koodilla HBR2 ja merkkikuteita pääsee shoppailemaan TÄSTÄ
Elloksella on myös pelissä uusi alekoodi, jolla saa mukavat alet tähän tyyliin:

 • 40€ ostoksesta alennusta 10€
 • 80€ ostoksesta alennusta 20€
 • 120€ ostoksesta alennusta 30€

Elloksen alekoodi on 335706 ja se on voimassa 21.2. asti. TÄSTÄ Elloksen verkkokauppaan hyödyntämään alet!

Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.

Kommentit (6)
 1. Pistä vielä yläkropan äijätreeni naisille perään! Koitin tänään tätä treeniä ja veikkaan, että huomenna tai viimeistään ylihuomenna tuntuu.. Loistava postaus jälleen kerran! 🙂

  1. Metallisydän
   21.2.2016, 22:59

   Hyvä idea! Pitää laittaa työlistalle 🙂

 2. Osaatko sanoo mitä vois tehä hackin tilalla? Salilla missä käyn ei oo sitä (prkl..) ja ois kiva saada joku ”korvaava” liike/ laite, mut en oo keksiny .. Muutenki etureisille en oo todennu muita hyväks kun prässi jalat lähekkäin,reiden ojentajalaite ja etukyykky, oisko apuja?? 😀

  1. Metallisydän
   21.2.2016, 23:01

   Jos ei Hackia ole, teikisin tässä treenissä viimeisenä liikeparina etukyykyn ja tuon Smith:ssä tehtävän kyykkyhomman, mutta etukyykyn ensin.
   Siinähän sulla ne tehokkaimmat etureisiliikkeet olikin listattuna 🙂 Vaadit vaan sun salia hankkimaan vielä Hackin niin on aika kattava setti kasassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *