Aamu on ihmisen parasta aikaa

Otsikko mukailee suurta ajattelijaa, olympiavoittajaa, elävää legendaa Matti Nykästä. Matin mielestä elämä on ihmisen parasta aikaa ja siinä olen Matin kanssa ehdottomasti samaa mieltä. Uskaltauduin kuitenkin mukailemaan Matin lentävää lausetta tämänkertaiseen blogitekstiin sopivammaksi, tällä kertaa nimittäin puhutaan aamuista.

Matti_Nykanen

En ole koskaan ollut aamuihmisiä. Olen ollut vahvasti sitä mieltä, että ennen kymmentä herääminen aamulla on kidutusmuoto, joka rikkoo YK:n ihmisoikeuksien julistusta. Joutuessani heräämään ennen kymmentä olen ärtyisä kuin karhu herätettynä talviunilta. Olen nauttinut pitkään nukkumisesta ja venyttänyt päivää ennemminkin loppupäästä. Olen nauttinut yön pimeydestä ja rauhallisuudesta. Nyt olen kuitenkin hämmästyksekseni huomannut nauttivani myös aamuista, aikaisin heräämisestä, valoisuudesta ja lintujen laulusta.

Tai mikä sitten on aikaisin heräämistä… Minulle jo kahdeksan aikaan herääminen on aikaista. Olenkin ollut hieman hämmentynyt löytäessäni itseni viimeaikoina muutaman kerran salilta treenaamasta jo ennen yhdeksää… Olen myös kokenut suurta halua lähteä aikaisin aamulla ulos lenkille. Vielä olen tuota halua pystynyt vastustamaan, mutta kuinka pitkään…

Onko tämä hetkellinen mielenhäiriö? Olenko kasvamassa vihdoinkin aikuiseksi? Vai onko tämä kevään mukanaan tuomaa ylienergisyyttä? Väliäkö sillä, minä aion nyt nauttia aamuista!

Kommentit (8)
 1. Oivoi. Itse heräilen siinä 4:00 – 4:30 aikoihin. Sitä myöhemmin jos herää niin päivä on pilalla 😀

  1. Metallisydän
   18.5.2012, 05:54

   Mä oon kuullu sun kaltasista sekopäistä ennenkin… 😉

 2. ei ole olemassa mittään parempaa ko varhanen aamulenkki tai sitte aamusali!

  1. Metallisydän
   21.5.2012, 05:42

   No höpö höpö, kyllä mulle kuitenkin tulee mieleen aika monta parempaa asiaa vaikkei noissakaan mitään vikaa ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *