Aallonmurtajasta Pipsa Possuun

Kaupallinen yhteistyö: C More

Olen todella suuri elokuvien ja juonellisten TV-sarjojen fani. Muistan jo lapsuudesta, miten Schwarzeneggerin ja Stallonen leffat iskivät tajuntaan. Ne katsottiin videolta kymmeniä kertoja ja leffan jälkeen leikittiin Terminaattoria tai Ramboa. TV-sarjojen puolella ensimmäinen oikeasti fanittamani sarja oli kotimainen Tankki Täyteen, jonka vuorosanat muistan edelleen lähes sanasta sanaan ulkoa. Juhana Wilén teki pieneen poikaan lähes yhtä suuren vaikutuksen kuin John Rambo.
Tuolta lapsuudesta alkoi elokuvien ja sarjojen fanittaminen, eikä loppua näy. Vaikka Terminaattorilla ja Konstaapeli Reinikaisella on aina tietty paikka sydämessäni, nousee uusia suosikkeja tasaista tahtia. Viimeisimpänä uutena suosikkina C Moren uusi kotimainen Nordic Noir -sarja Aallonmurtaja.

Aallonmurtaja

Nordic Noir on minulle suhteellisen tuore tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi. Minuun on aina uponnut rikos-sarjat ja mitä synkempi ja raadollisempi, sen parempi. Mielestäni onnelliset loput on nössöille. Elokuvaa katsoessaan voi olla lähes varma, että päähenkilö ei voi kuolla, mutta sarjoissa kaikki on mahdollista. Kun sarjaa katsoessaan ei voi koskaan tietää kuka kuolee seuraavaksi, tuo se aivan uudenlaista jännitettä mukanaan. Se oli yksi suurimpia penkkiin liimaajia aikanaan legendaarisessa ja hyvinkin raa’assa Kylmä Rinki -sarjassa ja sittemmin monissa muissa, myös Aallonmurtajassa.

aallonmurtaja

Aallonmurtaja tempaisi minut mukaansa heti alusta ja jaksoja tulikin katsottua useampia yhteen menoon, yöunista tinkien. Aallonmurtaja on rikossarja, synkkä ja raaka, mutta hyvin koukuttava sellainen. Ruusuilla ei isommin tanssita ja ihmiskohtalot saattavat olla surullisiakin. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu tai mitä seuraavassa jaksossa on luvassa. Näyttelijät ovat loistavia ja henkilöhahmoihin kiintyy, niihin vittumaisiinkin, ja jakson loppuessa vilkaisee kelloa, ”jos yksi jakso vielä…”

Aallonmurtaja on C Moren alkuperäissarja ja nyt katsottavissa kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan C Morelta. Nyt jos koskaan kannattaakin hyödyntää mahdollisuus ilmaiseen tutustumiskuukauteen ja hypätä laadukkaan kotimaisen draaman vietäväksi (TÄSTÄ pääset aktivoimaan ilmaiskuukauden). Itse aion nyt saatuani Aallonmurtajan katsottua, lähteä kahlaamaan läpi C Moren muuta Nordic Noir -sisältöä. Sitä näyttää onneksi olevan aika runsaasti…

Pipsa Possu

C Moren sarjatarjonta ei suinkaan rajoitu Nordic Noiriin, vaikka sitä laajalti kirjastosta löytyykin. Elokuvia ja sarjoja löytyy todella laajasti, niin kansainvälistä kuin kotimaistakin, aina vauvasta vaariin. Meilläkin myös juniori-osasto on löytänyt oman suosikkinsa…

Jos itse koukutuin Aallonmurtajaan, en ole meillä ainoa TV-sarjojen fani. Emilia on nimittäin täysin hurahtanut Pipsa Possuun ja meillä onkin välillä hieman kiistaa siitä, saako isi alkaa tehdä töitä omalla läppärillään vai katsooko Emilia siitä vielä kymmenennen Pipsa Possu-jakson. Onneksi Emilia tykkää myös leikkiä Pipsa ja Jyri -hahmoillaan ja isi pääsee katsomaan omia suosikkejaan tekemään töitään.

Valtavasti kaikkea muutakin, aina mukana!

Pitkään minun tuli hankittua suosikkileffat ja -sarjat DVD- ja BluRay-bokseina hyllyyn, mutta viimein olen taipunut hyppäämään kehityksen kelkkaan. Ja onhan se myönnettävä, että hankala niitä sarjoja ja leffoja on DVD:ltä katsella esimerkiksi autossa, junassa tai vaikkapa odotellessa käytävän penkillä Emilian ollessa muskarissa. C More toimii missä ikinä olenkin, niin tietokoneella, tabletilla kuin matkapuhelimellakin – ja aina on mukana valtava määrä elokuvia, sarjoja, tai vaikkapa formulaa…

Niin sen ilmaiskuukauden pystyi aktivoimaan TÄÄLTÄ. Tartu ihmeessä tilaisuuteen jos Aallonmurtaja kuulosti kiinnostavalta, lupaan ettet pety! C Morella on nyt katsottavissa kaikki kauden jaksot! Älä kuitenkaan klikkaa, jos mieluummin katselet uusintaversioita Napakympistä tai Onnenpyörästä!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *