Metallisydän
Metallisydän

12 viikkoa dieettiä takana ja edelleen sujuu kuin leikki?

Kyllä, tänään tulee täyteen 12 viikkoa dieettiä. Onhan se melkoinen pätkä olla syömättä herkkuja. Tai olisi, jos me oltais oltu syömättä herkkuja…

dieettiä

No ollaanhan me oltu, paria hyvin suunniteltua ja paria vähän vähemmän suunniteltua herkuttelupäivää lukuun ottamatta. Ja kyllä tässä ihan tyytyväisiä tän hetkiseen tilanteeseen ollaan molemmat, vaikka hommaa ei olla pipo kireällä tehtykään. Vielä olis dieettiä jäljellä, tsekataas missä nyt mennään.

Jari

No mulla on takana ihan tavallinen dieettiviikko, ei siinä sen ihmeellisempää. Aamuisin peilistä kurkkaa tyyppi, jolla on hiukan kapeammat posket kuin aiemmin, mutta ihan samanlaiset silmäpussit, niihin ei dieetillä tunnu olevan vaikutusta… Olo on kevyt ja vaatteet sujahtaa päälle entisen ahtamisen sijaan, mikä saa aina hyvälle tuulelle. Kevätkin on tulossa, linnut laulaa ja aurinko alkaa paistella, mikäs tässä on dieetillä ollessa.

No okei, riisi ja jauheliha alkaa tökkiä, ei oikein kiinnostaisi niitä puputtaa, mutta kanakaan ei uppoa. Muitakin erilaisia vaihtoehtoja on kokeiltu, mutta kun ei niin ei. Kutsun tätä keskidieetin kriisiksi. Kiusauksia on tällä viikolla ollut useampia, pahimpana niistä työpalaveri, johon kävin hakemassa tarjottavaksi Lidl:stä juuripaistettuja pikkupizzoja. Eihän siitä palaverista meinannut tulla mitään kun en saanut katsettani irti niistä pizzoista ja kuola valui paidalle… Luojan kiitos en jäänyt niiden kanssa yksin, siinä olisinähty pizzan ahtamisen Suomen ennätys…
Mikä on sitten viikon saldo? Perjantai-iltana muiden jo nukkuessa, itse blogitekstiä kirjoittaessa viisi irtokarkkia salaa. Muuten koko viikko tiukasti ruodussa.

Sari

No perkele, sairastaessa se on mennyt tääkin viikko. Kummasti syö dieettimotivaatiota kun ei pääse treenaamaan. Jotenkin tuntuu niin turhauttavalta syödä terveellisesti dieettiruokia kun ei pääse lainkaan liikkumaan. Sohvalla löhötessä kuuluu syödä sipsejä!
Ruokavaliossa on pysytty, irtokarkkejakaan en ole edes salaa syönyt, toisin kuin eräät… (Jari, luuletko etten oo laskenut niitä irtokarkkeja, päivittäin…) Tosin mieleen on väkisin hiipinyt ajatus siitä, kuinka suuri vaikutus miinuskaloreilla on terveenä pysymiseen. Houkutus ruokamäärien nostamiseen ja kieltämättä myös herkutteluun on ollut välillä suuri. Tiukasti dieetissä on kuitenkin pysytty ja dieettiruokia syöty, eipä pääse kukaan väittämään että ei ole selkärankaa!

Sen olen kuitenkin päättänyt, että nyt kun tää hiton flunssa tästä nyt helpottaa ja makuaisti palaa, aion ne irtokarkit syödä jotka viikko sitten jäi syömättä!
.LLLL
Lue myös eilinen postaus, jossa mukana törkeän hyviä tarjouksia Disturb-verkkokauppaan!

Kommentit (1)

  1. KhalucEc

    Pakko sanoa, että kun itellä rupesi oman projektini aikana niin kana, tonnikala kuin jauhelihakin ottamaan pannuun ja pahasti, siirryin siihen, että teen tummasta soijarouheesta soosin ainakin neljälle aterialle viikossa. Pääasiassa töihin evääksi. Vähän vaihtelua kunhan muistaa mausteitakin vaihdella ja käyttää runsaasti. Hyvää settiä kyllä kirjoittelette edelleen, mukava seurata.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.