Farkku tulee, tule sinäkin! (sisältää arvonnan)

Farmarihousut eli farkut ovat denim-kankaasta tehdyt, useimmiten siniseksi värjätyt housut. Farmarihousujen kantamuoto, kestävästä kankaasta tehdyt housut kehitettiin alun perin 1500-luvulla työhousuiksi. Nykyään farmarihousut ovat hyvin suosittuja ympäri maailmaa. Erityisen suosittuja ne olivat 1970-luvulla, jolloin ne yhdistettiin samasta kankaasta valmistetun farkkupuseron eli -takin kanssa usein vapaa-ajanpuvuksi. Farkkukangasta käytetään myös laukuissa, takeissa ja jopa minihameissa. Tiukkoja farkkuja sanotaan ”pillifarkuiksi” ja löysiä farkkuja kutsutaan myös ”lökäreiksi”. (Wikipedia)

farkku

Ketään tuskin isommin kiinnostaa tuo farkkujen historia. Kiinnostavaa on lähinnä se, millanen farkkumalli on milloinkin muodissa ja mistä niitä saa ostettua. Tästä postauksesta tulet löytämään vastauksen molempiin edellä esitettyihin kysymyksiin.

Farkku tulee, tule sinäkin!

Kuten blogin muoti-postauksista on ollut havaittavissa, Metallisydän on ratsastanut muodin aallonharjalla jo useamman vuoden ajan. Tällä kertaa paneudutaan tämän kevään farkkumuotiin ja postauksen lopusta saattaa löytyä jonkinlaista arvontaakin…

Tänä keväänä farkkumuodissa kannattaa huomioida korkeat vyötäröt, joita korostetaan farkkujen sisään työnnetyillä paidoilla. Hyvin lähelle kevään muotia pääsee kun noudattelee legendaarisen muoti-ikoni Matti Nykäsen 90-luvun tyyliä.

Postauksen alussa mainitut ”lökärit” eivät ole tänä keväänä sitä kuuminta hottia, ennemminkin lahkeiden tulee olla kauttaaltaan kapeat tai ainakin alaspäin kapenevat (Edelleen Matin tyyli rokkaa). Leveäpunttisia farkkuja käyttävät tänä keväänä vain juntit tai erikoisuudentavoittelijat.

Farkku tulee myös takkiin

Aina muodikkaiden farmarihousujen lisäksi kevään muodissa kannattaa huomioida farkkutakit. Perinteinen äidin vanha tummansininen farkkutakki kannattaa kuitenkin jättää sinne vaatekaappiin, se on auttamattomasti out. Tänä keväänä muoti-ikonit ja kaikki muodista vähääkään ymmärtävät kulkevat joko mustassa tai vaaleansinisessä farkkutakissa.

Muodikas farkkutakki ei ole nilkkapituinen eikä lopu kainaliohin. Se ulottuu vyötärölle, mutta jättää farkkupepun näkyville.

Mistä niitä saa?

Nyt kun tämän kevään farkkumuoti on teille kaikille yhtä selvää kuin vuorovesi-ilmiön vaikutus siipikarjan sielunelämään, on aika kertoa mistä niitä oikein saa. – No kaupoista.

Jos kuitenkin haluat shoppailla edullisesti, suosittelen suuntaamista House of Brandon -verkkokauppaan, mistä tällä hetkellä saat koko normaalihintaisesta valikoimasta -20% alennuksen koodilla ALE20

Sarilla kuvissa olevat huippumuodikkaat farkkutakit löydät TÄÄLTÄ(musta) ja TÄÄLTÄ(vaalea). Molempien normaalihinta on 29,90 € ja koodia käyttämällä alle 24 euroa, joten jos haluat olla Mattiakin muodikkaampi, tilaat luonnollisesti molemmat!

Arvonta?

Postauksen alussa lupailin jotain arvontaa… No tehdäänpä niin, että kerro postauksen kommenttiosiossa (ja/tai instagramissa mistä arvonta myös löytyy) kumpi Sarin asuista on mielestäsi hienompi. Kaikkien vastanneiden kesken arvon 50 euron arvoisen lahjakortin House of Brandoniin keskiviikkona 22.1.2020

Tsemppiä shoppailuun ja onnea arvontaan!

Kommentit (18)
  1. Mustat farkut ja vaalea takki, ihanan pirteä yhdistelmä 🙂

  2. Mustat farkut ja vaalea takki. 👍❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *