Uuden hoidon aloitus ja alekoodi

( Scroll down for the English summary)

Pahoittelut, että blogin puolella on vähän hiljaiseloa. Väsyttää kovasti ja toisaalta on ollut myös jonkin verran tekemistä. Alkuviikkoon perus kaupankäynnin lisäksi on mahtunut ekstrakivana kirpputorikierros ja parin viikon tauon jälkeen biisieni nauhoittamista (tästä lähempänä joulua lisää). Päivästä ei selviä ilman parin tunnin iltapäiväunia ja senkin jälkeen unta kyllä riittää koko yöksi.

Koipien tilanne on alkanut korjaantumaan. Jaksan kävellä ilman pysähtymistä jo sata metriä. Pikku pysähdyksien kanssa menee jo puolen kilometrin lenkki muutaman kerran päivässä. Loppumatkasta jalka ei enää nouse kovin korkealle ja saatan kompastella. Silti, tämä on jo toipumista!

Tänään olen jotenkin positiivisemmalla tuulella kuin alkuviikosta. Ensiksi, maanantaina pistin viimeisen Copaxone-piikin. Kiitos ja näkemiin. Toisaalta jännitin kovasti uuden lääkkeen aloitusta. Se oli tänään. Tunnin infuusio suoneen Tysabria ja toinen tunti voinnin tarkkailua päiväsairaalassa. Hoito oli erittäin hyvää ja mikä parasta, lääkkeen tiputus sujui ongelmitta ilman  reaktioita. Seuraava tiputus on taas neljän viikon päästä.

Ja sanapeli viihdykkeenä…

Mulla nyt väsymyksestäkin lyö vähän pää tyhjää, mutta olisiko teillä jotain kysymyksiä tai aiheita, joista haluaisitte postauksia? 

Muistutukseksi vielä näin pikkujoulukauden ollessa käsillä, kannattaa hyödyntää alennuskoodi strong1711,jolla saat 10% alennusta Dress Like Marie nettikaupan ostoksista.  Paljon ihania juhlamekkoja ja tunikoita! Alennuskoodi on voimassa 19.11.2017 saakka. 
________________________________________________________________________________
English summary ”Starting new medication”: I’ve been recovering quite well from the last relapse. I can walk around 100 metres without stopping and can do half kilometre walks few times a day with just small stops. I started a new ms medication. On Monday it was my last Copaxone shot. Thank you and goodbye. I was quite nervous about starting the new medication but it went well. Hour infusion on  the clinic and then hour for observation for side-effects. Next infusion is in 4 weeks time.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *